První rande: Co zajímá ženy a co muže?

 Vztahy 
19. října 2017 08:25 / Marie Popelková
  4
📷
1 fotografie v galerii
První rande je pro muže i ženy hodně důležité, každý se ale na svém protějšku zaměřuje na jiné věci Internet
První rande je plné očekávání a emocí. Muži i ženy se na něj obvykle pečlivě připravují a chtějí na svůj protějšek co nejlépe zapůsobit. Z nejrůznějších průzkumů vyplývá, že muži si na prvním rande všímají zcela odlišných věcí než ženy.

Ženy na prvním rande zajímají boty, zuby a ruce, muže zase oči, prsa a úsměv!

Pokud se chystáte na rande s vysněnou dívkou, možná vám pomůže, když si přečtete, čeho si ženy na mužích během první schůzky s mužem nejvíce všímají.

1. Boty

Pro mnohé muže je to možná jen těžko pochopitelné, ale ženy se opravdu na prvním rande zajímají o vaše nohy, respektive o to, v čem chodíte. To mužům je zcela fuk, v čem si žena na první rande vyjde. Ale pokud chcete u své milé zabodovat, rozhodně zapomeňte na ponožky v sandálech i na nějaké špinavé a roztrhané tenisky. Vaše slibně se rozjíždějící love story by mohla skončit dřív, než vůbec začala.

2. Hodinky

Malé hodinky na mužském silném předloktí jsou prý víc než podivné. Hodinky prozradí ledacos o vašem vkusu i životním stylu. Vybírejte je proto pečlivě. Než abyste si dali špatné hodinky, raději si nedávejte žádné.

3. Ruce

Všechny ženy mají rády upravené ruce a nehty. Nemusíte chodit každý týden na manikúru, ale čisté a ostříhané nehty jsou snad základ. O nevzhledných záděrech ani nemluvě.

4. Řeč těla

Ženy rády čtou nejrůznější články v ženských časopisech a mají tak obvykle nastudovanou takzvanou řeč těla. Zatímco muž si vystačí s pohledem na ženská ňadra a do očí, žena muže prohlíží od hlavy až po paty a hlavně si všímá nonverbální komunikace. Zda nemá muž překřížené ruce (projev odstupu), jestli si nesahá moc často na nos (příznak lhářů), kam směřují jeho kolena (směrem k ženě to značí zájem, směrem od ní naopak).

5. Úsměv

Úsměv je snad jediná věc, která na prvním rande zajímá ženy i muže. Ženy si však všímají nejen úsměvu, ale také zubů. Žlutý a zanedbaný chrup je pro ně silně odpudivý.

6. Držení těla, šířka ramen a chůze

Všechny ženy si vedle partnera chtějí připadat jako křehké květinky. I ty s kilogramy navíc. Proto je pro ženy tak důležité, aby chlap vypadal jako chlap.

7. Konverzace

Na prvním rande nemusí být konverzace zrovna nejuvolněnější. V každém případě jsou ale témata, kterým by se měl muž na první schůzce vyvarovat, a to jsou peníze, bývalé partnerky a sprosťárny. Buďte ale komunikativní, ptejte se, naslouchejte a řekněte také něco o sobě. Nechte si však nějaké tajemství. Ženy milují tajemství.

8. Vůně

Věřte, že to je jedna z nejdůležitějších věcí, která předurčí, zda se ještě uvidíte, nebo ne. Musíte jí vonět. Vaši tělesnou, přirozenou vůni moc neovlivníte, ale můžete ji vylepšit nějakým kvalitním parfémem. Chemie je důležitá. Už při prvním nasátí bude vědět, jestli to s vámi půjde, nebo ne. A jestli byste spolu mohli mít v budoucnu děti.

I ženy jsou na prvním rande podrobeny ostřížímu zraku mužů. Ty ale na ženách zajímají zcela jiné věci. O tom, jakých žen se čeští muži bojí, jsme psali zde.

1. Úsměv a tvoje oči 

Je sice jasné, že se pánové pohledem jisto jistě otřou i o ňadra, pas nebo zadeček, ale je to právě pohled a úsměv, jež ho naprosto odzbrojí. Nezapomeňte tedy decentním líčením zvýraznit své oči a rty. A hlavně se na prvním rande usmívejte naprosto od srdce, takový úsměv totiž udělá víc než sebelepší make-up!

2. Vlasy

Silné, lesklé a vitální vlasy muže dostávají do kolen. Pokud míříte na rande, hřívu si nechejte rozpuštěnou, nebo vsaďte na jemné vlny, které vás zjemní. Muži věří, že jak žena pečuje o své vlasy, tako pečuje i o svůj byt a život.

3. Prsa, pas, boky

Podvědomě hledají muži plodné ženy. A jak na tom jsme, o tom muži podá ty správné informace právě poměr útlého pasu a širších boků. Ale nebojte, i nedokonalé postavy lze opticky změnit. Stačí vhodný výběr oblečení. Správně naaranžovaný širší pásek udělá s postavou divy.

4. Zapomeň na umělé vychytávky

Mnoho žen je z prvního rande tak nervózní, že se nebude protějšku líbit, že se nakonec vyšperkuje k nepoznání. Nalepí si umělé řasy polepené flitry, podprsenku si vycpe silikonovými polštářky a obličej schová pod tunu make-upu. Jenže když pak přijde na lámání chleba a muž vás uvidí v přirozené podobě, možná ho to tak šokuje, že raději vezme nohy na ramena. Zkrátka nic se nemá přehánět a měla byste za každou cenu zůstat sama sebou.

5. Oblečení

I muži si všímají, v čem jejich vyvolená na první rande přijde oblečená. Neřeší to ale tak do hloubky, jak si možná mnohé ženy myslí. Obvykle mužům stačí, když žena nepřijde oblečená jako laciná děva. To jim moc sexy opravdu nepřijde.

6. Konverzace

Během konverzace by žena neměla mluvit sprostě, muži také nemají rádi, když si žena stěžuje. Naopak milují veselé a sebevědomé dámy. Podobně jako ženy nesnášejí u mužů, když mluví o svých expartnerkách, totéž platí i obráceně. Řeči o bývalých milencích je zkrátka stoprocentní zabiják každého vztahu.

O tom, kdy mít první sex v novém vztahu jsme psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve