Vlasy na nehtech? To není vtip, ale nejnovější módní trend

 Krása 
12. listopadu 2017 09:00 / Kateřina Kofroňová
  2
📷
4 fotografie v galerii
Nahradí vlasy či zvířecí chlupy na nehtech francouzskou manikúru? Pinterest
O své nehty pečuje více či méně pravidelně každá žena. Některé se spokojí s nůžtičkami a pilníkem, jiné vyžadují upravenější vzhled a vlastní krabici plnou laků na nehty. Slyšeli jste ale už o nalepovacích chlupech nebo vlasech na nehty?

Móda pokračuje kupředu tak rychle jako nikdy. Trendy se mění i několikrát do roka a co nějak nevybočuje z řady, je nudné. U "chlupaté" manikúry to platí dvojnásob!

Kde se tento trend vzal?

Podobné výstřelky nikdy nepřichází odjinud, než z asijského poloostrova. Ani tento módní hit, který je jak šílený tak fascinující zároveň, toho není výjimkou. Přišla s ním nedávno nail artistka Dain Yoon, která jej dohnala k dokonalosti, když si na své nehty nalepila nejen vlasy, ale na každý z nich připevnila i svou věrnou podobiznu. Měla tak na prstech desetkrát své vlastní já i s bujnou kšticí. Fotografie najdete na konci článku.

Tak trochu jiná manikůra

Rádi šokujete veřejnost, nebo jen hledáte něco jiného, neotřelého? Něco, co nikdo jiný nemá? Tak to jsou pro vás vlasaté nehty tou pravou volbou. Můžete si je vyrobit pomocí klasických nalepovacích nehtů, na které lepidlem přilepíte cokoliv, co vypadá jako vlasy nebo chlupy. Pokud chcete šokovat, použijte vlastní vlasy, ale můžete ostříhat třeba plyšovou hračku, se kterou si vaše děti už nehrají. Pokud chcete profesionální práci, v některých, zejména asijských, nehtových studiích vám jistě pomohou.

Praktičnost nulová

I když některá provedení nevypadají tak děsivě, jako se na první pohled může zdát, život s takovými nehty nebude žádný med. Jen si představte, že s nimi například myjete nádobí, drhnete záchod, nebo si jen umýváte vlasy či mažete obličej.

Ideální k převleku na párty

Kdy je ale využijete bez jakýchkoliv negativních dopadů, jsou jednoznačně párty všeho druhu. Narozeniny nelepší kamarádky, vánoční večírek nebo silvestrovská párty se bez nich letos zaručeně neobejdou. Jste-li ale spíš konzervativní a nedáte dopustit na klasiku, můžete si alespoň vyzkoušet vyrobit vlastní odstín laku na nehty. Zde máte návod.

Co si o vlasatých nehtech myslíte vy? Připadají vám hezké, vtipné, nebo naopak příšerné?

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve