Lyžařská sezona už je za dveřmi! Skiareál ve Špindlu spustil prodej lacinějších skipasů

 Ostatní 
17. listopadu 2017 06:21 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lyžujte v lednu ve Špindlu za 490 korun na den Skiareál Špindlerův Mlýn
Přestože Skiareál Špindlerův Mlýn plánuje zahájit lyžařskou sezonu tradičním Ski openingem 9. prosince, je pravděpodobné, pokud to podmínky dovolí, že se část střediska rozjede už dříve.

Skiareál chystá novou lanovku na Horních Mísečkách, instaluje nové bezpečnostní sítě na sjezdovkách a spustil předprodej lacinějších jednodenních skipasů na leden.

Perfektní lyžařské podmínky, nulové fronty u pokladen, málo lidí na sjezdovkách a laciné skipasy - takto bude vypadat leden ve Špindlerově Mlýně.

Plánujete-li už nyní zimní dovolenou nebo jen pár dní na horách, s lednovým termínem rozhodně nepochybíte. Zaregistrujte se zdarma na Gopass.cz a kupte si už nyní skipasy se slevou. Za jeden den lyžování ušetříte ve dvou lidech 800 korun.

„Od 15. listopadu jsme spustili na e-shopu gopass.cz předprodej jednodenních skipasů na leden za pouhých 490 korun. Běžná cena bude v sezoně 890 korun. Není nutné stanovit dopředu datum využití skipasu. Stačí jen zakoupit do konce roku a využít skipas kdykoli v období od 8. do 31. ledna 2018," uvedl obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že lyžaři musí mít zaregistrovanou GOPASS kartu, se kterou mohou kromě zvýhodněných skipasů čerpat i další slevy a výhody po celou sezonu.

Množství výhodných jednodenních skipasů na leden není nijak omezeno. Lyžujte v plné sezoně v nejlepších podmínkách a téměř za půlku! K dispozici bude 25 kilometrů denně upravovaných sjezdovek všech obtížností, šest lanovek a deset vleků. Letos bude mít premiéru nová čtyřsedačková lanovka vedoucí z Horních Míseček na Medvědín.

Skiareál zároveň rozšířil sjezdové tratě a vybudoval horní i spodní stanici. Novinkou sezony je i Burton snowpark na Horních Mísečkách nebo například měřená trať obřího slalomu Audi Race Track ve Svatém Petru. „Letos jsme se opět snažili zvýšit bezpečnost lyžování a nainstalovali jsme nové bezpečnostní sítě na červené sjezdovce na Medvědíně a na velkém hanku černé sjezdovky ve Svatém Petru," uzavřel ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod