Nebojte se barevných podpatků, radí světoví módní návrháři

 Móda 
27. ledna 2018 14:37 / Marie Popelková
  0
📷
6 fotografií v galerii
Barevné podpatky jsou letos in Internet
Módní trendy se neustále mění, a týká se to nejen oblečení, ale i obuvi. Někteří návrháři ale na světových přehlídkách představují tak extravagantní boty, že by si je normální žena vzala na sebe jen v nejdivočejším snu. Jeden módní trend letošního roku je ale velmi nositelný a navíc krásný a zajímavý. Jde o barevné podpatky.

Pokud žena chce, aby její outfit byl dokonalý, nesmí podcenit ani výběr módních doplňků a bot. Právě boty mohou celý look výrazně pozvednout, ale na druhou stranu i shodit.

Kreativity není nikdy dost

Návrháři jedné známé americké značky po letošní rok připravili novou kolekci bot, která se od jiných odlišuje jedním drobným, ale výrazným detailem - barevnými podpatky. Podpatky v jiném odstínu, než je samotná bota, vypadají svěže a vybízejí k hravým kreacím. Barvu podpatku lze sladit nejen s oblečením, ale třeba i kabelkou, šátkem a podobně.

Barevné podpatky se na módním trhu čas od času objevily i v minulosti a je dobře, že se opět vracejí. I jednoduchý outfit v jednom odstínu barvy dokáží boty s barevným podpatkem velmi oživit. Docílíte tak nevtíravé originality.

Malý detail s velkým efektem

Podle návrhářů barevné podpatky mají tu moc omladit i jinak fádnější klasický styl. V oblibě jsou hlavně červené podpatky, ale k dostání jsou i křiklavé žluté nebo dokonce vzorované. Pokud si na sebe například vezmete třeba kalhotový kostýmek v tmavě modré barvě, skvěle k němu vyniknou lodičky v tmavomodré barvě s ostře červeným podpatkem. Díky barevným podpatkům můžete zkrátka jednoduše oživit i jinak nenápadný outfit.

Na jedno ale nesmíte nikdy zapomenout. Pokud chcete, aby vaše boty byly dokonalým módním doplňkem vašeho vzhledu, musejí být perfektně čisté. A pokud si ještě pořídíte výraznou obuv s barevným podpatkem, která na sebe pozornost doslova strhává, platí tato zásada dvojnásob. O tom, jak boty perfektně vyčistit, jsme psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47