Nejnovější trend v účesech: hidden rainbow hair. Už jste o něm slyšeli?

 Krása 
11. března 2018 14:19 / Kateřina Kofroňová
  2
📷
7 fotografií v galerii
Extravaganci v mžiku nahradíte přirozeností Pinterest
Už nevíte, co byste se svými vlasy udělali? Vaše barva se vám líbí, střih možná také, ale je to prostě už nuda? A co takhle zkusit účes, který vypadá úplně stejně, jako vaše staré já, ale během sekundy z vás může udělat někoho úplně jiného? Tak přesně to je rainbow hair!

Láká vás změna, ale máte strach, že vám nový účes, střih nebo barva nebude slušet? To je běžné, pokud se chystáte udělat krok, po kterém již nebude cesty zpět. S tímto úžasným účesem se však nemusíte ničeho bát. Když nebudete chtít, nikdo totiž nemusí nic poznat.

O co jde

Jedinečnost účesu spočívá v tom, že pokud máte rozpuštěné vlasy, nikdo ani nepozná, že jste prodělali tak výraznou změnu účesu. Což se někdy může hodit, třeba když jdete na zkoušku, pracovní schůzku, nebo třeba pro dítě do školky.

Jakmile ale vlasy rozhrnete, uděláte si culík, vysoký drdol, nebo si jen sepnete horní polovinu vlasů, objeví se najednou všechny barvy duhy. Dobrý kadeřník zvolí takovou paletu, která přesně odpovídá barvě vašich vlasů (případně nové barvě vašich vlasů). A chcete-li být letos opravdu in, přečtěte si, jakou barvu by letos mělo mít vaše obočí.

Jak účesu docílit

Stačí si kdekoliv na internetu sehnat fotografii požadovaného účesu a ukázat ho vaší kadeřnici. Pokud bude mít z vašeho požadavku strach, otočte se na patě a jděte jinam. I přesto, že můžete svou novou barvu, respektive barvy, schovat vrchním dílem vlasů, byla by škoda, aby svou neprofesionalitou či strachem pokazila účes, který může být naprosto dokonalý.

Kadeřnice, která se tohoto úkolu zhostí (což bude každá v dobrém kadeřnictví) pak rozdělí vlasy na dva prameny, z nichž ten ve vrchní polovině hlavy sepne a spodní vlasy poté obarví v barvách duhy. Pokud máte tmavé vlasy, bude je muset nejspíš předtím odbarvit, aby barvy lépe chytly. Dobrá kadeřnice to ale dokáže, aniž by se to podepsalo na kvalitě vašich vlasů.

Pro a proti

Pro

  • Váš účes se na první pohled nezmění
  • Budete rebelka jen v případě, že to budete chtít
  • Když se vám účes přestane líbit, jednoduše jej schováte horními vlasy
  • Duhu vždy přebarvíte na jednotnou barvu

Proti

  • Vlasy se musí nejprve odbarvit
  • Tato extravagance není pro každého
  • Z odbarvených vlasů se barva rychle vymývá
  • Musíte chodit každý měsíc na dobarvení kořínků
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47