Užijte si Velikonoce na horách! Špindl nabídne výborné sněhové podmínky i závody přes vodu

 Ostatní 
27. března 2018 12:52 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Skiareál Špindlerův Mlýn nabízí parádní podmínky Skiareál Špindlerův Mlýn
Rádi byste strávili letošní Velikonoce aktivně a netradičně? Vyrazte s přáteli či celou rodinou do Špindlu a užijte si jarní lyžovačku na poloprázdných sjezdovkách. O Velikonoční neděli se pak můžete zúčastnit nevšedního závodu v přejezdu přes jezírko s vodou. Tzv. Melting Down si užijí lyžaři i snowboardisti. Těšit se můžete i na doprovodný program nebo koncert.

Skiareál ve Špindlerově Mlýně slibuje na Velikonoce stále výborné sněhové podmínky a přes dvacet kilometrů sjezdovek všech obtížností. „Sjezdovky stále denně upravujeme. Leží na nich asi půl metru sněhu a podmínky jsou stále perfektní. V provozu máme pět lanovek a čtyři vleky. Návštěvníci se mohou těšit na nulové fronty u lanovek, prázdné svahy a snad i slunečné počasí,“ uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že lyžaři mohou ušetřit i na skipasech.

V případě, že si lyžaři předplatí tzv. CHytrou sezónku, mohou ji využívat již nyní neomezeně až do konce letošní sezóny včetně Velikonoc. Předplatné 990 korun je dokonce nižší než pořízení dvoudenního skipasu, takže se s ní vyplatí i víkendový pobyt. Výhodný sezónní skipas je možné předplatit do konce 30. dubna a pouze přes e-shop www.gopass.cz.

Díky předplatnému můžete výhodně lyžovat i příští zimu. Stačí jen na podzim doplatit 4 tisíce korun, a pořídit si tak sezónku na zimu 2018/2019 za celkovou cenu 4.990 korun pro dospělé. Junioři a senioři doplatí jen 3.000 korun a děti 2.500 korun. „Chytrá sezónka vyjde zhruba na čtvrtinu ceny oproti permanentce pořízené v zimě. Vyplatí se i těm, kteří k nám přijíždějí lyžovat jen třeba na tři víkendy.

Velikonoce plné zábavy

Kromě lyžování čeká během Velikonoc návštěvníky Špindlu i spousta další zábavy. Nenechte si ujít například nedělní zábavnou akci Melting Down ve Svatém Petru. Lyžaři a snowboardisti se mezi sebou utkají v přejezdu přes vodní hladinu jezírka. Na vítěze jednotlivých kategorií čekají výhry v celkové hodnotě 50 tisíc korun. Navíc každý, kdo dorazí na akci v plavkách, může po celou dobu závodu pít Aperol Spritz zdarma. O následnou afterparty se postará kapela The Atavists nebo DJ Hlava.

Pokud dáváte přednost romantice, zkuste sobotní Večeři zážitků v Restauraci Na Pláni, která spojuje hory, sníh a dobré jídlo. Na Pláně vyjedete noční rolbou a užijete si kulinářský zážitek v podobě čtyřchodového menu. A nenechte si ujít ani American SALE. Pokud sháníte nějaké lyžařské a módní kousky se slevou, jsou tradiční Americké slevy ideální.  Slevy 40, 50 a 60 procent je možné využít v obchodech Špindl Motion od 29.3. do 1.4. A jestliže vlastníte Chytrou sezónku, můžete využít American SALE ještě o den dříve než všichni ostatní.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008