Pořiďte si nové plavky. Letos frčí krajky i různě barevné díly

 Móda 
11. dubna 2018 09:03 / Šárka Sokolská
  1
📷
9 fotografií v galerii
Léto klepe na dveře, je čas na nové plavky Internet
Přemýšlíte, jaké plavky si letos pořídíte? Pak vyberte takové, které budou skutečně vidět. Letos frčí nejenom zářivé barvy, navíc na každém dílu plavek jiné, ale chybět nesmí ani ozdoby jako perličky nebo krajky.

I v letošním roce vládnou módě barvy, a to platí i u plavek. Trendy jsou barevné plavky, ale tentokrát je IN každý díl v jiné barvě. Kromě výrazných barev se nosí i zajímavé střihy. Ke žhavým trendům této sezony patří motivy tropického ovoce, květů, stromů, nejrůznější abstraktní kresby a geometrické tvary, to vše v podobě zářících barev, díky kterým nádherně vynikne opálení.

Kombinujte barvy

Dvoudílné plavky stále patří mezi nejčastěji kupovaný typ plavek. Můžete si vybrat, zda chcete zavazování za krk nebo bez ramínek, push-up nebo tankiny. Stejně tak si můžete vybrat i mezi spodním dílem.

Ženy, které nemají dokonalou postavu nebo je trápí větší poprsí, určitě uvítají plavky, které mají vyšší kalhotky nebo širší ramínka a barvy podtrhující křivky těla. U dvoudílných plavek si také můžete vyhrát s barvami. Zkuste si letos koupit jiný barevný vršek a spodek. Pak budete nepřehlédnutelná.

Jednodílné? Pak monokiny

Pokud máte rády klasiku, tedy jednodílné plavky, pak sáhněte po zajímavém střihu, ve kterém zazáříte. A pokud chcete vypadat vskutku originálně, vyberte si monokiny, tedy jednodílné plavky s průstřihy.

Retro nestárne

V obchodech můžete narazit na stále oblíbené proužky nebo puntíky. Na plavkách se také objevují často volánky a výjimkou není ani zdobné šněrování. Šněrování udělá i z obyčejných jednodílných plavek dokonalý sexy kousek.

Perličky, kamínky

A pozor! Své místo na výsluní si dobývá krajka. Skutečně. Ta už nepatří jenom na spodní prádlo, ale módní návrháři si s ní hrají i v případě plavek. Nejenom krajka, ale i řada drobných ozdobiček je něco, s čím určitě letos neuděláte u vody chybu. Mohou to být třeba drobné kamínky, ale bát se nemusíte ani různých řetízků. A nezapomeňte si chránit i své oči slunečními brýlemi. Nevíte, jaké se k vám hodí? O tom, jak si dobře vybrat, jsme psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve