Oblečení o vás dokáže prozradit více, než tušíte

 Móda 
21. dubna 2018 13:09 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Styl oblékání vypovídá o vašem temperamentu Shutterstock
Každý si u druhých všímá nejen gest, ale také oblečení. A to, co na sobě nosíte, o vás vypovídá víc, než možná tušíte. Vaše image na vás dokáže „prásknout“ něco o vašem temperamentu, vlastnostech i společenském postavení.

Každá žena klade při výběru svého outfitu důraz na něco jiného. Jedna vyznává spíše ležérnější způsob oblékání, druhá dává přednost sportovnímu vzhledu, další sexy kouskům a některé ženy tíhnou více k "mužskému" stylu oblékání. Koneckonců, jedinečný výběr a styl je to kouzlo, které činí ženu jedinečnou. Víte ale, co které výrazné "oděvní specifikum" vyjadřuje?

Co střih džínů, to jiný temperament

Také si nedovedete představit pohodlnější oblečení, než je volné triko a tolik oblíbené džíny? I výběr jejich střihu dokáže na vás leccos prozradit.

Skinny džíny

Skinny džíny si nejčastěji vybírají ženy, které nemají příliš času na sebe a ani na zdlouhavé vybírání outfitu. K nim si obvykle vezmou něco pohodlného, třeba tenisky, a jsou spokojené.

Zvonáče

Takzvané zvonáče si na sebe oblečou ženy, které milují módní výzvy. Nebojí se experimentovat se svým módním stylem a také rády přitahují pozornost okolí.

Boyfriend

Tyto uvolněné džíny, které jsou často roztrhané, si ne náhodou berou ženy, které jsou obvykle bezstarostné, nezávislé, ale i dobrodružné. Umějí si užívat volný čas a nemají problém ani lenošit.

Nad kotníky

Džíny nad kotníky zažívají v módě boom! Jestli tíhnete právě k těmto džínům a nebojíte se ukázat ani barevné ponožky, jste velmi hravá, bezstarostná, moderní a nerada se zatěžujete zbytečnostmi.

Extravagantní kousky

Pokud milujete nášivky, perličky, výšivky, prostě něco originálního, pak patříte mezi ty ženy, které jsou divoké, ale přitom chytré, prostě žena s názorem.

Velké výstřihy

Tato sexy tygřice se baví lovem mužů, která bez váhání zamíří a vystřelí. A pokud máte v oblibě i vysoké podpatky, tak vězte, že z řady průzkumů vyplynulo, že neúměrně vysoké podpatky signalizují touhu po moci.

Přírodní materiály

Pokud jste milovnicí přírodního oblečení, jako je len, tak jste zřejmě žena upřednostňující mateřství před erotikou, milující pohodlí a vyznávající zdravý životní styl.

Romantička duší i oděvy

Typ „víly“, která nosí romantické šatičky, značí ženu toužící být princeznou a čekající na rytíře na bílém koni. Nepotrpí si na extrémně vysoké podpatky a přehnané dekolty, protože to se přece pro komtesu nehodí.

Tričko, šortky, tenisky

Tak tohle je doména mladších ročníků, zároveň i sportovně založených. Tato emancipovaná mladá dáma se chce líbit, ale vázat se tedy rozhodně nehodlá. Domácí puťku z ní nikdo neudělá a kdo ji chce za manželku, bude muset být hodně tolerantní. Nejenom oblečení, ale i rysy v obličeji o vás umí hodně napovědět. Více jsme na toto téma psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47