Kondom nemusíte využívat jen při sexu. Budete překvapeni, kde všude se vám hodí

 Ostatní 
09. června 2018 10:10 / Marie Popelková
  34
📷
4 fotografie v galerii
Kondom nemusíte používat jen při sexu Shutterstock
Bez kondomů si řada lidí svůj sexuální život ani nedokáže představit. Jde o jednu z možností, jak předejít nechtěnému početí a dokáže také zabránit přenosu pohlavních nemocí. Jeho skvělých vlastností lze využít i jinak - kondom se tak může stát výtečným pomocníkem v domácnosti.

I když je samozřejmě jasné, že kondom bude vždy v prvé řadě sloužit účelu, pro který byl vyroben, dá se využít i jinak. Například američtí vojáci pánskou ochranu natahovali na hlavně svých pušek M16. Díky nataženému kondomu se do hlavně nedostane voda a nezrezne. Kondom přitom nebrání výstřelu. Příslušníci britských speciálních jednotek SAS si zase oblíbili kondomy jako nouzové zásobníky na vodu (do správně napuštěného kondomu se vejdou až dva litry vody). Nemusíte být ale hned voják, abyste našli pro kondom i jiné využití. Máme pro vás pár nápadů.

Ochrání telefon

Nejen vodáci jistě uvítají nápad schovat si svůj mobil do kondomu. Stačí pevně zauzlovat a máte prakticky nepromokavý obal.

Stejně praktické je schovat mobil do kondomu, pokud se na dovolené celý den pohybujete po písečných plážích. Už se vám do vašeho drahého přístroje nedostane ani zrnko písku. V obou případech je ale vhodné pořídit si kondomy bez lubrikantu.

Zábava

Prezervativ ale můžete použít i k zábavě. Když ho nafouknete, proměníte ho v balónek. Dětem můžete na kondom ještě namalovat lihovým fixem veselý obličej, dobře vypadají i balónky z barevných kondomů.

Zábavu s nafouknutým kondomem můžete ještě vyladit tím, že do něj napustíte vodu. V mžiku máte skvělou vodní bombu - a vodní válka může začít.

Vodotěsná náplast

Stal se vám na ruce úraz, který máte zalepený lékařskou náplastí a chcete se jít třeba vykoupat? Obvykle se vám náplast ve vodě odlepí. Zabránit tomu lze pomocí kondomu.

Stačí odstřihnout špičku prezervativu a vytvořený kondomový tunel navléct na ruku podobně jako nátepník. Náplast bude okamžitě před vodou skvěle ochráněna.

Pomůže rozdělat oheň

Po naplnění vodou se z prezervativu může lehce stát lupa, díky které byste měli rozdělat oheň.

Stačí kondom napustit vodou a nastavit proti slunečním paprskům tak, aby pod touto primitivní lupou byla nějaká suchá tráva či seno. Pak už stačí být trpělivý a suchá tráva začne brzy doutnat.

Prak z kondomu

Z prezervativu si lze snadno vyrobit i zbraň v podobě praku. Budete k tomu potřebovat jen jeden kondom a jednu ruličku od toaletního papíru.

Kondom nasaďte na ruličku a máte v podstatě hotovo. Stačí si ještě sehnat munici, kterou mohou představovat třeba obyčejné lentilky. Munici vhodíte do kondomu, zamíříte a pálíte.

Gumičky

Když kondom rozstříháte na jednotlivé proužky, vzniknou vám praktické gumičky. Pokud si je nechcete hned dávat do vlasů, nemusíte. Výborně vám ale poslouží na zadělání sáčků s nejrůznějšími potravinami, které skladujete v ledničce.

I když se prezervativ osvědčil i při jiných činnostech než jen při milování, jeho původní účel využití zřejmě nic nepřebije. I z toho důvodu si dejte pozor na nejčastější chyby při jeho užívání, o kterých jsme psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47