Trend devadesátek, bez něhož se letos určitě neobejdete

 Móda 
09. června 2018 13:22 / Šárka Sokolská
  3
📷
5 fotografií v galerii
Letošní vlasové módě vládnou také výrazné sponky Internet
Čelenky, sponky, skřipce. Bez těchto vlasových doplňků letos v létě nebudete IN. V tomto roce totiž vládnou devadesátky, alespoň co se týče doplňků. Také jste si myslela, že čelenky, výrazné sponky, a hlavně skřipce jsou už záležitostí minulosti a nikdy se do módy nevrátí? Omyl.

Doplňky do vlasů by měly být součástí každého vašeho outfitu. Hlásí totiž velký comeback.

Skřipce a sponky

Bez čeho se letos neobejdete, tak to jsou skřipce do vlasů. Ty byly vidět už na řadě módních show předních světových návrhářů. Všechny modelky měly vlasy uhlazené dozadu a sepnuté velkým obyčejným skřipcem. Je to velice jednoduchý účes, který zvládne každá žena za pár vteřin. Stejně tak můžete svůj zevnějšek ozvláštnit výraznými sponkami, kterými sepnete vlasy podél obličeje a těsně u uší. Vypadá to pěkně a alespoň pak vlasy nepadají do obličeje.

A pokud si hodláte nějakou ozdobnou sponu pořídit, nešetřete na kamínkách. Čím nápadnější, tím lepší.

Culíky nahoru

I látkové gumičky ohlásily velký návrat. Jejími hlavními přednosti jsou, že netahají, nedělají na vlasech ohyby a culík s nimi vypadá bohatší. Nebojte se investovat do saténových nebo vzorovaných gumiček, které vás jen tak nepřestanou bavit. A nebojte se experimentovat s účesy. Vysoko vyčesaný i nízký culík, cop na bok nebo uvolněný drdol - všechno teď letí.

Kvetoucí čelenky

Nechte letos své vlasy rozkvést. Obrovským módním hitem jsou čelenky posázené květinami. Bez nich se letos v létě neobejdete. Navíc tento módní doplněk se dá nosit prakticky pro každou příležitost. Hodí se na party, slavnostní příležitost, svatbu i na festivaly. Pokud jste nikdy neměla čelenky v lásce, protože vás tlačí za ušima, možná vás potěší trend širokých látkových čelenek. V tomto případě koženkové, kombinované s výraznými náušnicemi a dramatickým líčením.

Brýle à la Matrix

Dalším hitem, který tedy sice nepatří do vlasů, ale za zmínku určitě stojí, jsou sluneční brýle, které jako byste ukradla hlavním hrdinům z filmu Matrix. Takže čelenky do vlasů, brýle na oči a můžete vyrazit třeba k vodě ve vašich nových plavkách. Že nevíte, jaké letos frčí? O tomto tématu jsme více psali zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47