Trápí vás celulitida? Bojujte s ní pomocí přírodních prostředků

 Krása 
23. září 2019 08:48 / Eva Vogelová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Celulitida trápí spoustu žen Depositphotos
Z ďolíčků na stehnech a hýždích patrně nemá radost žádná žena. Snažily jste se s celulitidou bojovat pomocí různých krémů, ale nepomohlo to? Nevzdávejte se. Přišel čas vyzkoušet přírodní prostředky. Poradíme vám, jaké na pomerančovou kůži zabírají.

Celulitida vzniká na kůži z nejrůznějších důvodů. Nejčastěji jde o změnu váhy, sedavé zaměstnání, nedostatečný pitný režim, dlouhodobé užívání antikoncepce nebo časté kouření. Málokterá žena pomerančovou kůží netrpí. Dobrá zpráva je, že se s ní dá bojovat hned několika způsoby.

Okurka

Pití dostatečného množství vody je potřebné k detoxikaci celého těla. Čím více jí vypijete, tím lépe se budete cítit. Okurka obsahuje velké množství vody, vitaminů a minerálů působících blahodárně na lidskou pokožku. Přidejte okurku do svého jídelníčku. Snězte alespoň jednu denně a nevynechávejte ji, jinak nebude mít na vaši pomerančovou kůži velký efekt.

Kokosový olej

Kokosový olej se získává z rozemletých jader kokosových ořechů. S jeho pomocí se vám zrychlí metabolismus a spálíte několik kalorií, což vám pomůže v boji proti pomerančové kůži. Navíc působí i protizánětlivě. Jedna lžíce kokosového oleje denně vám rozhodně neublíží, naopak vám trochu pomůže se špatným zažíváním a celulitidou. Můžete si ho na své problematické partie i namazat.

Kávová sedlina

Děláte si občas kávu? Po jejím vypití vám v hrnku zůstane kávová sedlina. Nevyhazujte ji, protože vám pomůže v boji proti celulitidě. Prokrví pokožku a zmírní celulitidu. Udělejte si z kávové sedliny směs. Důkladně ji smíchejte s malým množstvím cukru a kokosového oleje. Hned poté si ji vmasírujte do pomerančovou kůže. Opakujte několikrát týdně, aby tato procedura měla z dlouhodobějšího hlediska větší efekt.

Česnek

Česnek nepatří pouze do kuchyně, ale funguje i jako medicína. Čaj z něj pomáhá na bolest v krku, přispívá k úspěšné léčbě bradavic a funguje i jako prevence před počátky nejrůznějších infekcí. Česnek pomáhá i při hubnutí, odbourává tuky a zlepšuje metabolismus, takže vám pomůže i v boji proti celulitidě.

Snězte tři stroužky česneku denně. Pokud ho nesnesete syrový, nakrájejte ho a smíchejte se lžící kokosového oleje. Jde o skvělou kombinaci, protože kokosový olej působí na celulitidu podobně. Dále čtěte: Jaké potraviny přispějí k vašemu zdraví?

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve