Šaty s límečkem jsou novým trendem, který by letos na podzim ve vašem šatníku neměl chybět

 Móda 
26. září 2020 11:02 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Límečkové šaty letos musíte mít Depositphotos
Styl velkých límečků si razí cestu i do oddělení šatů. A budou se nosit během letošní podzimní sezony.

Límečky tu jsou sice už od loňského roku, ale byla to dosud jen jedna z možností. Ale během letošního podzimu to bude nutnost pro všechny dámy, které se chtějí oblékat trendy. Hitem podzimu jsou šaty s límečkem.

Límečky všech velikostí a střihů musíte mít

Přesně tak, šaty nebo dlouhé košile s límečky se do módního světa vkrádaly postupně, až jsou najednou horkým hitem. A jak připomínají stylisté, během letošního podzimu si můžete dovolit vše. Malé límečky, velké límečky, límečkové šaty do vestiček, dlouhé košile s výraznými límečky a tak dál.

Pokud jste tedy fanoušky módních trendů, můžete se pustit do nakupování a límečky nosti opravdu hrdě. Ať už bude mít váš límeček jakýkoli tvar nebo velikost, budete vždy oblečené podle posledního módního trendu.

A hlavu si nemusíte lámat ani s délkou límečkových šatů. Záleží jen na tom, co rády nosíte, nebo pro jakou příležitost si své límečkové šaty oblékáte. Mohou být zkrátka dlouhé, střední délky nebo klidně i mini.

Jak kombinovat límečkové šaty

Venkovní teploty půjdou už jen dolů, takže je jasné, že se nebudete po ulicích prohánět jen v šatech. Takže jak a s čím kombinovat límečkové šaty?

Límečkové šaty můžete nosit prakticky na všechny způsoby a kombinovat je libovolně. Než přijde opravdové chladno, můžete si pořídit šaty s velkým límcem, přes které si obléknete nějaký stylový svetr s kulatým krkem a límec hrdě přehodíte přes svetr.

To ostatně jde skvěle dohromady s dalším trendem letošního podzimu, během kterého se hojně užijí kardigany všeho druhu. Když tedy šikovně tyto dva trendy zkombinujete dohromady, budete naprosto stylové. A nezapomeňte, že letos můžete vzít kardigan i k maxi šatům.

Dalším trendem letošního podzimu je návrat kožených sak a bundiček. I s nimi můžete krásně kombinovat límečkové šaty či dlouhé košile a tuniky s velkými límci. Snad jen pamatujte na to, že límečky vašich šatů musejí vždy být nahoře, takže vaše kožené sáčko nebo bundička by měla mít kulatý krk.

Límečkové šaty se na podzim budou také hojně kombinovat s různými vestičkami, samozřejmě ne s těmi péřovými. Vestičky mohou být bavlněné, flaušové, džínové, kožíškové, krátké i dlouhé. A v neposlední řadě se k límečkovým šatům hodí i stále oblíbená ponča. Dále čtěte: Podzim se blíží, kardigany jsou zpět a s nimi i nové trendy, jak je nosit.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve