Pokud chcete být na podzim in, vsaďte na jednu z trendy barev a dřevěné doplňky

 Móda 
30. září 2020 12:13 / Marie Popelková
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hitem letošního podzimu je vínová barva Pixabay
S nástupem podzimu je třeba pomalu, ale jistě obměnit svůj šatník. Jestli chcete držet krok s módou, vsaďte na jednu ze tří barev, které budou letos na podzim doslova hitem. V kurzu jsou i dřevěné doplňky a také oblíbený boho styl.

Výrazné barvy, které frčely v létě, vystřídají na podzim trochu tmavší odstíny. Ovšem rozhodně ne nudné či ponuré. Během letošního podzimu budou hrát prim odstíny vínové, hořčicové nebo tmavě zelené barvy. A když k oblečení v těchto barvách vyberete doplňky z přírodních materiálů, bude to ideální kombinace.

Módní barvy

K podzimu přírodní tóny oblečení ladí. Na předních příčkách popularity se i letos objeví stálice, jako je hořčicová, oranžová, tmavě zelená nebo vínová. Novinkou letošního roku bude růžová v tmavých pastelových odstínech. A i když jde o tmavší odstíny, rozhodně nejsou fádní. Pokud tedy ještě nemáte ve svém šatníku oblečení v některé z módních barev, je nejvyšší čas to napravit.

Úpletové šaty

Na podzim bývá sychravé počasí a obzvláště zimomřivé dámy proto ocení další z podzimních trendů - úpletové či pletené šaty. Mohou být dlouhé i krátké, uplé i volné, záleží na tom, jaký střih upřednostňujete. Každopádně vám v nich bude příjemně teplo.

Dřevěné doplňky

Ročnímu období je třeba přizpůsobit i módní doplňky. Během podzimních měsíců patří k nejoblíbenějším módním doplňkům ty vyrobené ze dřeva. Čím dál tím oblíbenější jsou například Mala náramky s hedvábným barevným střapcem. Nejběžněji se vyrábí právě ze dřevin, oblíbená je kombinace dřevěných korálků se skleněnými. V posledních letech je trendem jejich výroba z Rudrakshy - přírodního dřevnatého semínka v červené až hnědé barvě stromu pocházejícího z východní Asie.

Boho styl

A co se týká módního trendu, s boho stylem na podzim rozhodně nešlápnete vedle. Ten v sobě ukrývá romantiku, hippie styl, retro módu i tradiční etnické prvky – to vše se promítá nejen do oblečení, ale i do doplňků. Do boho stylu určitě patří pruhy, květiny i aztécké vzory - to všechno v sobě moderní hippie styl může zkombinovat.

Nespoutanost boho stylu se odráží i v účesech. Vlasy je třeba nechat rozevláté, doplněné například jen několika copánky. Takový účes si přímo říká o čelenku – ať už výraznou květinovou, decentní korálkovou, nebo romantickou z řetízků. O tom, jak vypadá boho styl v interiéru, jsme psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod