Crossbody kabelky se snadno nosí a uvolní vám ruce

 Móda 
17. dubna 2021 16:32 / Mirka Malá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Kabelky přes tělo znamenají svobodu a volnost Depositphotos
Už jste si milé dámy přichystaly na nadcházející sezonu jaro/léto kabelky do ruky? Tak je zase schovejte zpět do skříně. Kabelky zavěšené přes tělo, tedy crossbody kabelky, budou totiž tím pravým hitem.

Už víme, co se letos během jara a léta bude nosit. Rozhodně to budou kalhoty se širokými nohavicemi, také delší a oversized košile, pletené topy, a také krajkované topy, tzv. broderie anglaise. Také víme, že sportovní boty budou na vyšší platformě, stejně jako třeba žabky. Ale jaký je trend v kabelkách? Velmi jednoduchý. Zkrátka si ji zavěsíte přes tělo a vyrazíte.

Nová sezona bude free

Je to tak. Ostatně se to odráží i ve stylu volných košilí či širokých kalhot, ke kterým si obujete nějaké stylové tenisky nebo dokonce jen žabky. Svobodu po pandemii potřebujeme, a odráží se to i v módě. A kabelky, které si prostě jen zavěsíte přes tělo, a díky tomu vám zůstanou ruce volné, téma svobody jen dokreslují.

Crossbody kabelky tedy musejí mít především dlouhý popruh, který provléknete přes rameno a přes tělo. Nemusíte tak pořád držet kabelku v ruce a bát se, že ji někde zapomenete nebo vám ji snad někdo ukradne. Máte ji zkrátka stále na těle. 

Kabelka přes tělo je také snadný způsob, jak pozvednout váš styling. Ať už na sobě máte lehký kabát nebo bundu, košili či tričko.

Jaké crossbody kabelky se budou nosit?

V podstatě všechny. Crossbody kabelky už nejsou o malých kabelkách, do kterých se vám vejde jen peněženka a mobil, když jdete večer do baru. Kabelky přes tělo letos doslova nabraly všechny velikosti, tvary, barvy i materiálovou rozmanitost.

To znamená, že přes tělo si můžete zavěsit třeba klasiku ve stylu větší obdélníkové kabelky. Výběr barvy samozřejmě závisí jen na vašich preferencích. Právě větší kožené kabelky vám zaručí volnost, přesto budou stále velmi elegantní a můžete je tedy přes tělo zavěsit prakticky při všech příležitostech.

Pokud se vám ale líbí malé varianty crossbody kabelek, tak žádný problém. Výběr je veliký a stylisté by vám doporučili nějaký kulatý tvar.

Přes tělo se budou nosit dokonce i pletené kabelky, které jsou v posledních letech stále oblíbenější. A pokud chcete něco více extravagantního, pak si pořiďte crossbody kabelku se širokým popruhem.

Nadcházející módní sezona přeje svobodě a volnosti, takže ať zvolíte přes tělo jakoukoliv kabelku, nikdy neuděláte chybu. Dále čtěte: Pletené topy se budou nosit nejen na jaře, ale i v letních měsících.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47