Trendy boty pro jaro/léto 2017

 Móda 
19. května 2017 19:23 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tak tyto boty musíte mít pro sezónu 2017! Internet
Trendy boty, které by vám pro letošní rok rozhodně neměly chybět jsou tady.

Pokud v sortimentu tápete a netušíte, co se momentálně nosí, bude se vám hodit následující přehled. Přečtěte si, jaké typy bot jsou horkým zbožím pro jaro a léto 2017!

Krok, co má třpyt

Milujete vše, co se třpytí? Radujte se – stříbrné boty budou hitem č. 1. Ať už sáhnete po stříbrných lodičkách či teniskách, budete zářit jako hvězda. Doslova.

Vsaďte na klasiku, aneb slip-on botky stále vedou

Nášivky, kam se podíváš! Stačili jste již zaznamenat nášivky na riflích a horních svšcích? Pak vám jistě neunikne, že tento trend se přemístil i na boty. Tenisky, slip-ony či botasky s nášivkami jsou originální a neotřelé. Navíc si je můžete sami vytvořit doma. 

Lodičky v roce 2017 dostávají nové grády, a to sice v podobě kytiček. Špičku boty pakzdobí nápadné květiny různých barev a velikostí. Samozřejmě se nejedná jen o komponenty kytiček, v obchodech objevíte také různé mašle, spony či peříčka. Tyto extravagantní lodičky všam musíte umět nosit a kombinovat, ne vždy to je snadné.

Temperamentní espadrilky

Espadrilky se zrodily v prosluněném Španělsku a nyní slaví úspěch téměř na celém světě. Velký hit budil rozruch na přehlídkách jíž v minulých letech a nejinak tomu bude i letos. Není se čemu divit, protože jen málokteré boty mají tak univerzální využití. Můžete v nich do práce, na pláž i ven s přáteli. Unisexové espadrilky jsou velmi pohodlné, ležérní, a přitom stylové.

Originální šněrování

Velkým hitem jsou různá zajímavá šněrování na botách. Lodičky nebo boty na klínku s dlouhým šněrováním sice dají práci obout a zavázat, ale vypadají velmi efektně.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47