Chcete být o svátcích dokonalí? Vsaďte na žhavý trend letošní zimy

 Krása 
12. prosince 2017 17:42 / Šárka Sokolská
  0
📷
5 fotografií v galerii
Trendem zimy je vysoký lesk a kovové odstíny Shutterstock
Chcete být letos o svátcích IN? K dokonalému outfitu patří nejenom oblečení, make-up či vlasy, ale i nehty. A na to mnohé ženy často zapomínají. Není nic horšího, než krásně upravená žena, která má oloupané nebo jinak neupravené nehty.

Umělým nehtům definitivně odzvonilo. Místo toho se raději zaměřte na důkladnou péči o vaše ruce a nehty, které to v zimě potřebují více než kdy jindy. Vyzkoušejte anti-ageingové masky, intenzivně hydratační krémy a vyživující olejíčky. Výborný je například arganový olej. O tom, jak si vybrat ten nejkvalitnější, jsme psali zde. Nezapomínejte ani na péči zevnitř. Pevné nehty vám vykouzlí vitamin A, D, E.

Letí všechny tvary

Jestli nevíte, zda se nosí oválné, špičaté či hranaté, tak vám můžeme říct, že je to skutečně jedno. Nosí se totiž všechny. Ať už si vyberete klasický mandlovitý tvar, rovné nebo vytvarované do špičky, nešlápnete vedle.

Čím kratší, tím lepší

Jestli vás trápí to, že vám nikdy nenarostou nehty dlouhé jako kočičí ženě, tak už nemusíte. Naopak, krátké nehty jsou konečně v kurzu! Délku je třeba uzpůsobit konkrétnímu tvaru a vzhledu nehtů. Samozřejmě ale platí – čím kratší, tím lepší.

Lesk a třpyt

A teď k barvám. Nudné a matné odstíny vyhoďte do koše nebo je odložte na pozdější dobu. Co by vám ale v zimě nemělo určitě chybět, to jsou odstíny ve vysokém lesku. A čím bude vyšší, tím lepší. Pokud toužíte po něčem extra, vyzkoušejte třpytky. Hodně třpytek.

Zlato a stříbro

Metalické barvy jsou jednoznačně jedním z největších trendů pro tuhle sezonu. Nosí se jak v módě, tak v kosmetice. Pokud si zrovna netroufáte na takto výrazný look, zvolte metalické laky na nehty! Ať už si vyberete zlatou, nebo stříbrnou, budete k nepřehlédnutí.

Rudá klasika

Červenou barvu laků zkrátka milujeme. Dá se nosit prakticky celý rok, sluší naprosto každému a je rafinovaně sexy. V zimě se navíc klidně odvažte a noste červenou ve všech jejích odstínech. Vyberete si jak z klasických odstínů rudé, korálových, až po temně burgundy.

Odstíny šedé

Hledáte lak, který se bude hodit na pracovní meetingy, ale i na večerní párty? Vsaďte na odstíny šedé. Uvidíte, jak rychle si je zamilujete. A rozhodně v něm nebudete vypadat jako nudná úřednická šedá myška. Naopak.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008