Nemožné hned, zázraky na počkání aneb i bez skalpelu lze dosáhnout kýžených výsledků

 Krása 
16. prosince 2020 10:53 / Ema Maxová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Vrásky či povislá pokožka trápí mnoho z nás a přitom nemusí Depositphotos
Vrásky se s přibývajícím věkem týkají každého z nás, jsou totiž přirozeným projevem stárnutí. Pleť postupně ztrácí svou pružnost a pevnost a většina z nás začne hledat způsoby, jak proces stárnutí zvrátit nebo alespoň zpomalit. Stav pleti a pokožky dokáže výrazně totiž přidávat, ale také ubírat roky.

Vrásky či povislá pokožka trápí mnoho z nás a přitom díky moderní estetické medicíně už dlouho nemusí. Jak tedy s vráskami bojovat?

Pít každý den hodně vody je sice přínosné pro náš organismus. Dostatečný přísun tekutin opravdu hydratuje pokožku, dodává vláhu především suché pleti, kdy brání jejímu dalšímu vysušování, ale rozhodně dostatek vypité vody nezpůsobí vypnutí vrásek či vymizení hlubokých vrásek. Bohužel ani drahé krémy nás nezachrání. 

Máme pro vás ale dobrou zprávu. Existuje unikátní lékařský ultrazvukový přístroj s maximální účinností pro lifting obličeje, redukci vrásek a tvarování těla. Jde o certifikovanou a dlouhá léta klinicky testovanou lékařskou neinvazivní metodu SMAS liftingu pokožky obličeje i těla, která má již po prvním ošetření omlazující výsledky srovnatelné s plastickou operací.

Co je Ultraformer III?

Ultraformer III je unikátní lékařský ultrazvukový přístroj s maximální účinností pro lifting obličeje, redukci vrásek a tvarování těla, který nabízí nejnovější certifikovanou a klinicky testovanou metodu SMAS liftingu pokožky obličeje i těla za použití tzv. MMFU (mikro a makro koncentrovaný ultrazvuk), což je druhá generace HIFU (vysoce intenzivního a koncentrovaného ultrazvukového vlnění).

Díky vyspělé MMFU technologii se tento unikátní přístroj dokáže zaměřit i na hlubší kožní struktury a stimulovat jen tamní buňky k vyšší produkci kolagenu, tak i na hlubší vrstvy. Energie při ošetření proniká hluboko do pokožky a selektivně zahřívá nejen kožní a tukové tkáně, ale také do určité míry svaly. Díky následnému stažení těchto svalů a díky vysoké produkci kolagenu dochází k výraznému liftingovému efektu už po jediném ošetření.

Pokožka je pevnější, pružnější a vypadá o poznání mladší a zdravější. Po ošetření navíc není potřeba žádná rekonvalescence ani speciální režim. Bezprostředně po jeho podstoupení se pouze nedoporučuje sauna, bazén ani opalování. Na pokožku můžete hned druhý den nanést make-up.

Které oblasti jsou na ošetření vhodné

Pomocí této metody je možné ošetřit nejen obličej, krk a hrudník, ale takřka jakoukoliv partii našeho těla, ale také jakoukoliv obličejovou partii.

Pomůže i s těmi nejvíce záludnými partiemi

Říká se, že skutečný věk ženy lze odhadnout podle vrásek na krku. Proto se také tolik snažíme ošetřovat si krk různými séry či nočními krémy, které používáme na obličej. Dlouho se říkalo, že s vráskami na krku nejde nic moc dělat. Maximálně si vzít rolák nebo uvázat šátek, aby rozdíl mezi vypnutým obličejem od plastického chirurga a zmuchlaným krkem nebyl tak vidět. Ty doby jsou naštěstí pryč, dnes už existuje řada způsobů, jak si udržet formu výrazně déle.

„Na rozdíl od obličeje jsou vrásky na krku a hrudníku problematičtější,“ upozorňuje Marta Moidlová, primářka pražské kliniky LaserPlastic. „Důvodem je tenká kůže, není tam moc materiálu, okolí krku je neustále zatěžováno pohybem, proto je zranitelnější a náročnější na péči. Snadno se zde tvoří jizvy, hůř se hojí. Oblast krku a hrudníku také víc ničí sluneční záření a krémy se z nich setřou rychleji než z obličeje.“ Vrásky na krku jsou tedy způsobeny kombinací přirozeného stárnutí a každodenních činností, které provádíme.

K ošetření Ultraformerem III jsou vhodné hlavně kontury obličeje s krekem, ale také povolené oblasti na pažích břiše nebo stehnech. Na vrásky na krku je Ultraformer III naprosto báječným řešením. „Pro výraznější efekt můžete ošetření opakovat či ho doplnit ošetřením jiným. Vždy ovšem po poradě s naším lékařem,“ doplňuje MUDr. Marta Moidlová.

Ultraformer III pomůže také na cestě ke krásnější postavě

Jestliže se snažíte zhubnout a hledáte různé možnosti, jak dosáhnout vytouženého cíle, jednoznačně vyzkoušejte tento unikátní přístroj. Nejen, že vám pomůže zeštíhlit problematické části těla, jako je zadeček, bříško, stehna, boky, nebo dokonce i podbradek, ale navíc krásně zpevní vaši pokožku.

Jak ošetření probíhá

Ošetření je ambulantní, bezbolestné, bez nutnosti anestezie. Časově zabere zhruba 60 – 90 minut v závislosti na rozsahu ošetřované oblasti. Jde o skutečně rychlou a účinnou metodu. 

Kdy se dostaví kýžený efekt

Efekt tohoto ošetření je do určité míry viditelný okamžitě. Pacient pozoruje viditelné zpevnění pokožky bezprostředně po ošetření, maximální efekt se nicméně rozvíjí další dva až tři měsíce a vydrží až dva roky.

Témata: vrásky, tělo, léto, hubnutí
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve