Rok Psa s sebou přinese spoustu zajímavých věcí, tvrdí astrologové

 Ostatní 
18. března 2018 13:32 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Letošnímu roku vládne podle čínského horoskopu Pes Shutterstock
Už v únoru začal podle čínského horoskopu rok zemského Psa. Měl by být ve znamení spravedlnosti a vědění. Dařit by se mělo jednotlivcům i společnosti jako takové.

Podle čínské astrologie je Pes nejloajálnější a nejoddanější znamení z celého zvěrokruhu. Je věrný, ineligentní a dělá vše pro druhé. Na druhé straně umí být uzavřený, pesimistický a tvrdohlavý.

V roce zemského Psa se podle Číňanů lidé naučí říkat ne a začnou rozlišovat falešné přátele od těch opravdových. Začnou se také více zajímat o osud druhých a měli by se dočkat zlepšení sociálních, ekonomických i kulturních poměrů. O tom, jaká květina ke kterému znamení náleží a co to znamená, jsme psali zde.

Přátelství na prvním místě

Nejdůležitějším aspektem bude v roce zemského Psa přátelství. Lidé si uvědomí, jak velkou cenu má skutečné přátelství a budou na něm pracovat.

V lásce nahrává rok Psa tradičním hodnotám a rodině. Na druhou stranu se naplno odkryje kontrast mezi psí loajalitou a sklonem k obavám. Nejlépe nám bude poblíž svého partnera, na druhou stranu se budeme neustále ptát, jestli i on nás doopravdy miluje. Rok Psa bude ideální pro nejrůznější rodinné rituály a setkávání.

Práce a kariéra

Co se týká práce a kariéry, bude letošní rok nakloněn novým pracovním výzvám. Tvrdá práce ale bude po zásluze odměněna.

Pokud máte na poli své profese nějaké sny, máte obzvláště v první polovině roku velkou šanci si je splnit. Opět ale počítejte s tím, že své sny si splníte jen díky tvrdé práci a mnohdy i odříkání.

Co čeká jednotlivá znamení?

Rok Psa bude velmi zajímavý, ale každé znamení v něm čeká trochu něco jiného.

Krysa 

Lidem narozeným ve znamení Krysy se bude dařit v oblasti práce, přátelství, vztahů a osobního rozvoje. Budou mít ale tendenci trochu zapomínat na odpočinek. V práci toho budou mít nad hlavu. Díky velkému úsilí ale Krysy budou mít velkou šanci upevnit si pozici v zaměstnání. A pokud se naučí naslouchat, najdou Krysy i nové přátele, kteří je v životě posunou dopředu.

Buvol

Buvoly čeká v roce Psa spousta nástrah a překážek, ale díky své povaze nakonec vše zdárně překlenou. Velký pozor by si ale měli dát na finance - mohou je totiž zaskočit nečekané výdaje. Nezadaní Buvoli pak mají letos velkou šanci najít nový vztah.

Tygr

Zrozence ve znamení Tygra čeká ve všech směrech úspěšný rok. Bude se jim dařit v práci, lásce i dalších oblastech života. Pozor by si měli dát snad jen na nejrůznější smlouvy, které budou poskytovat nebo podepisovat.

Králík

Králík patří mezi oblíbence Psa a ten tak nad ním bude držet ochrannou ruku. Přátelé se v případě potřeby za Králíky vždy postaví a celý rok se jim tak povede docela dobře. Nezadaní Králíci se mohou těšit, že potkají novou lásku.

Drak

Draky moc pohodový rok nečeká, se psem je totiž žádné velké přátelské pouto nepojí. Letošní rok ale pro Draky nebude jen o práci, ale mohou se jim také díky jejich píli vyplnit jejich sny a touhy. Pozor by si zrozenci ve znamení Draka měli dát na přílišnou důvěřivost, neuvážené investice a unáhlená rozhodnutí.

Had

Hady čeká docela vydařený rok, který bude ve znamení vědění a tolerance. Hadi se mohou těšit na nové výzvy, nové pracovní příležitosti i obohacující setkání.

Kůň

Skvělý rok čeká na Koně. Podaří se jim upevnit nejen svazky partnerské, pracovní, osobní, ale i rodinné. Pozor by si ale měli dát na zdraví, které dlouho opomíjeli. Jinak ale bude tento rok pro Koně ve znamení klidu.

Koza

Kozu v letošním roce čeká život jako na houpačce - nouze nebude ani o vzestupy, ani o pády. Dařit se jí bude v oblasti podnikání a kreativity, ale na druhou stranu by si měly Kozy dávat dobrý pozor na klamavé a lstivé chování. Pokud ovšem Kozy vsadí samy na sebe, dotáhnou své cíle ke zdárnému konci a rok Psa pro ně bude v mnoha ohledech velmi úspěšný.

Opice

Pilné Opice mohou letos vydělat dost peněz, ale zadarmo to rozhodně nebude. Práci musejí obětovat hodně času. Opicím se také vyplatí jít do nových podniků a aktivit, ale nesmějí to přehánět. Pokud pro nové výzvy začnou zapomínat na staré pořádky, mohou v očích ostatních ztratit důvěryhodnost.

Kohout

Poněkud složitější rok čeká na Kohouty. Budou muset často bojovat s novými nastolenými pořádky a mnohdy budou muset sklopit uši a přijmout situaci tak, jak přijde. Na druhou stranu v lásce, přátelství i kariéře se bude Kohoutům velmi dařit.

Pes

Pes si bude letošní rok ohromně užívat. Čeká ho rok nových příležitostí a splněných snů. Dařit se jim bude ve všech oblastech života. Obezřetnější by měli být Psi snad jen v oblasti zdraví. 

Vepř

Vepřům se bude docela dařit, i když ne ve všech oblastech. V mnoha činnostech budou Vepři slavit drobné úspěchy, ještě lepší období je ale čeká až v roce 2019. I tak se jim ale bude letos dařit na poli práce, financí nebo lásky.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008