Tři důvody, proč se muži vyhýbají perfektním ženám

 Vztahy 
08. září 2017 09:49 / Monika Thomsonová
  1
📷
2 fotografie v galerii
Muži se krásných a úspěšných žen bojí jak čert kříže Shutterstock
Pokud jste náhodou dlouhou dobu sama, nebo se vám ve vztazích příliš nedaří, hoďte to za hlavu a netrapte se. Chyba vůbec nemusí být ve vás. Možná za to může jeden z následujících důvodů.

Někdy jsme překvapeni, proč je naše krásná a inteligentní kamarádka stále bez partnera. Navzdory tomu, že nám se jeví jako téměř dokonalá bytost, muži se jí stále vyhýbají. Co za tím vězí?

Existuje několik důvodů, proč si muži neradi začínají s "dokonalou" ženou. Jaké jsou tři nejčastější?

Dokonalý vzhled přitahuje špatné muže

Je to tak. Krásné a sexy ženy přitahují především muže, kteří chtějí jenom jedno. Proto se může stát, že vaše vztahy nebudou mít dlouhého trvání. Ačkoli to není vaše chyba, stačí málo. Vybírat trpělivě a neskočit na špek mužům, kterým jde evidentně jen o to, dostat vás do postele.

Krásné a inteligentní ženy jsou postrachem mužů

Ne proto, že jim chybí něco podstatného, ale spíše proto, že přesně vědí, co očekávají od vztahu. Nehledají partnera na flirt a jednu noc. Chtějí opravdový vztah a nového partnera berou jako budoucího manžela.

Ale to je přesně to, čeho se muži bojí jak čert kříže. Se ženami, které jsou připraveny na manželství, není taková legrace jako se ženami, které nic neplánují, nic nečekají a život si užívají naplno. Nestresujte se, neboť ten pravý muž nebude hledat jen hrátky, ale bude toužit po seriózním vztahu.

Příliš soběstačné ženy

Pokud muž vidí, že žena, o kterou má zájem, je inteligentní, ambiciózní, úspěšná, pracovitá a hezká, raději se jí vyhne. Ne proto, že by nebyla dobrou partnerkou, ale proto, že na své okolí působí dojmem, že ke svému štěstí už vůbec nic nepotřebuje. Muž by se v takovém svazku cítil naprosto zbytečný, a jeho ego by trpělo. Uvědomte si, že muži nechtějí, aby jejich žena všechno věděla, uměla a všude byla. A navíc je ještě poučovala. Muž se chce cítit jako muž a ne aby po vašem boku vypadal jako nějaký Neználek. Rada je jednoduchá. Držte svoje rady pod kontrolou a dopřejte partnerovi, aby se po vašem boku cítil jako muž.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve