Seznamte se s jarními módními hity ulice, které se líbí i módním stylistům

 Móda 
28. února 2021 16:03 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jarní móda na ulici je efektní a jednoduchá Depositphotos
Nejsou to vždy jen módní návrháři, kdo určuje módní trendy. V posledních letech je tu taky styl ulice, jak se v módním světě říká trendům, které se samovolně utvářejí právě na ulici. A módní tvůrci z nich mnohdy také vycházejí ve svých kolekcích.

Takže to, co se nosí na ulici, sledují všichni. Módní návrháři, stylisté, módní editoři a nakonec prostě všichni, kdo se o módu zajímají. Takže co se bude na jaře na ulici nosit?

Kožené sako

Kožená saka se vracejí zpět už pár měsíců a na jaře přijde jejich období slávy. Je to vlastně takový luxusní svršek, za který neutratíte majlant a hlavně vám při dobrém zacházení vydrží navěky. Ať už ho budete nosit s tričkem a džínami nebo přes mini šaty, budete nevyhnutelně vypadat skvěle s minimálním úsilím.

Bílá košile

Klasická bílá košile je jedním z těch kusů, se kterým nemůžete selhat. Můžete si ji vzít o víkendu, nebo ji obléknout jako součást společenského oblečení. Ulice ale radí přiměřeně oversized a delší střih a ne příliš slabý průhledný materiál. Takovou košili v horku doplníte plátěnými šortkami se sandály, když je chladněji, vezmete si přes ni úpletový kabát nebo delší kardigan.

Džínová košile

Abychom se vyhnuli těsnému denimu, který si asi všichni pamatujeme z boybandových let, sáhněte po volnějším střihu. Kdo si troufne, může si klidně pořídit džínovou košili o číslo až dvě větší, takže ji můžete nosit přes trička, svetříky a topy. Můžete ji dokonce nosit rozepnutou jako oversized bundu.

Trenčkot

Trenčkot neboli prostě baloňák. Díky své schopnosti plnit svoji funkci prakticky ve všech ročních obdobích, bez ohledu na počasí nebo příležitost, je neutrální trenčkot ideálním řešením. Vyberte si trenčkot s páskem a manžetami a dvojitým límcem.

Svetr s límečkem

Poměrně nedávným přírůstkem do pouličního stylingu se stal svetřík s límečkem. Jde o jednoduchý detail, který má ale velký styl a z obyčejného pleteného svetru udělá rázem velký módní kousek. Svetřík může být kratší i delší, hlavně musí mít límeček.

Stylové tepláky

Tepláky i teplákové soupravy se vrátily na ulici do hry už na podzim. Pandemie jim totiž hraje do karet. Pěkné tepláky stačí doplnit stylovou bundou nebo sakem a můžete v pohodě vyrazit klidně do supermarketu nebo do výdejního okénka pro oběd, aniž byste se museli složitě doma převlékat. Tepláky ideálně s bočními kapsami můžete snadno doplnit stejně barevným sáčkem a vyrazit do jarních ulic. Dále čtěte: Jarní trendy, které můžete vynést už nyní.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?