Bílé tenisky lze nosit prakticky v každém věku. Stačí vědět, jak a s čím je kombinovat

 Móda 
09. července 2021 09:30 / Mirka Malá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Bílé tenisky jsou prakticky univerzální obuví Depositphotos
Bílé tenisky nevycházejí z módy z jednoho jednoduchého důvodu. Dodávají neformální look každému outfitu a nosit je lze prakticky v každém věku.

Bílé tenisky mohou být látkové, kotníkové, kožené a na vyšší podrážce, vše záleží jen na vašem vkusu. Ať už ve svém botníku máte jakékoliv, vždy je můžete vynést prakticky ke všemu.

Jak a s čím tenisky kombinovat

Klasické tenisky se hodí k džínám, ale vzít je můžete i ke společenským kalhotám, samozřejmě aktuálně k těm se širokými nohavicemi.

Kotníkové tenisky mají dnes tak trochu retro nádech, ale to neznamená, že jsou out. Naopak. Krásně kontrastují s moderním outfitem a vzít je můžete třeba i k dlouhému kabátu.

Nazouvací tenisky jsou bezpochyby nejpraktičtější volbou pro ženy, které jsou neustále na cestách a upřednostňují minimální a bezproblémovou obuv. Zaměření na funkčnost neznamená, že je nemůžete vzít ke všemu. Klidně i k šatům či k delší sukni.

Sportovní tenisky také nemusíte používat pouze na běhání nebo cvičení. Ve skutečnosti jsou tyto ergonomické a pohodlné tenisky ideální pro každodenní nošení, tedy dokonce i do práce ke všemu, co si ráno oblečete.

Takzvané slimky jsou velmi elegantní formou tenisek, které se hodí k elegantnějším outfitům, podobně jako plátěné tenisky, jak je známe už celá léta. A pak jsou tu v neposlední řadě také designovky se zapínáním na zip nebo suchý zip, které skvěle doplňují jak sportovní, tak luxusnější a ležérní outfity.

Jak se o bílé tenisky starat

Chcete-li svoje bílé skvosty udržet ve skvělé formě co nejdéle, určitě investujte do správného ochranného prostředku, který odpuzuje tekutiny a brání vzniku skvrn na plátně, nubuku a semišové obuvi. Kožené tenisky samozřejmě potřebují impregnaci stejně jako každá jiná kožená obuv.

Tenisky ošetřujte tak často, jako to děláte se svou ostatní obuví. Podle materiálu zvolte adekvátní péči, se kterou vám jistě poradí v každém dobrém obchodě s obuví. Dále čtěte: Celobílé outfity létu sluší. Vyzkoušejte různé stylingy, budou slušet i vám.

Zdroj: outfittrends.comEditorialist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008