Splňte si své novoroční předsevzetí být víc sexy. Díky nabraným svátečním kilům máte pevné čtyřky na dosah

 Krása 
12. ledna 2022 15:40 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dokonalých tvarů můžete docílit mnohem snadněji, než si myslíte Unsplash
Lámete si hlavu, jak se dostanete zpět na původní váhu před Vánocemi a zároveň s přibývajícím věkem sledujete mírný pokles sexappealu v oblasti vašeho hrudníku? Oboje můžete mít vyřešeno během chvilky. Přebytečný tuk z partií, na kterých ho nevidíte zrovna ráda, totiž můžete díky plastickým chirurgům snadno přenést o patro výš, a docílit tak plného dekoltu a užšího pasu během jednoho dne.

I přesto, že je letos dvojek všude dost, vy už se jimi obklopovat nemusíte. Pokud vás ty vaše už nebaví, sáhněte do tukových zásob a nechte si z nich udělat pevné čtyřky. Zabijete dvě mouchy jednou ranou, a to během krátkého zákroku. Vaše ňadra budou díky tukové výplni působit přirozeněji a navíc se jedná o naprosto bezpečnou metodu, u které se nemusíte bát, že vám po ní zůstanou nevzhledné jizvy.

V dnešní době je trendem mít se ráda takovou, jakou nás pánbůh stvořil. Ženy se přestávají stydět za své plnější tvary a čím dál tím častěji můžete zaznamenat sebevědomí v oblasti krásy i u žen, které by před dvaceti lety své křivky jen velice nerady ukazovaly. A je to jedině dobře, protože nikdo nemůže za to, jaká postava mu byla dána do vínku.

Pak jsou tu ale i ženy, které už od dětství trpí komplexem méněcennosti kvůli velikosti, tvaru či plnosti svého poprsí a žádná doba s tím nic neudělá. "Ženy by měly být vyzdvihovány především pro jedinečnost své osobnosti, získané schopnosti a to, jak se o nás muže dokážou s láskou starat. Krása by neměla být tím jediným, čeho si na nich všímáme a vážíme," otevírá téma uznávaný plastický chirurg Doc. MUDr. Ondřej Měšťák, Ph.D z kliniky estetické medicíny Esthé.

Některé ženy se narodí s dokonalým poprsím, které jim bez větší péče vydrží až do vysokého věku. Jiné ženy takové štěstí nemají a rodí se s různými asymetriemi, nebo jejich vnady v průběhu mateřství změní tvar či velikost. "Pokud trpí nějaká skvělá žena pocitem méněcennosti jen proto, že se jí nelíbí určitá část jejího zevnějšku, je mi vždy ctí ji tohoto komplexu zbavit. Nejčastěji jsou to maminky po mateřské dovolené nebo ženy, které díky své píli razantně zhubly," vysvětluje lékař.

"Někdy za mnou přijdou ženy, které mají naprosto skvělé tvary, jejich silueta vypadá dokonale tak, jak je, ale ony přesto chtějí o několik čísel větší prsa. Rád bych podotkl, že se vždy snažím ženu přesvědčit o tom, že výsledek musí být hlavně přirozený," podotýká plastický chirurg, který by nikdy nedopustil, aby jeho práce vypadala nepřirozeně.

Fatgrafting neboli autoaugmentace

A právě velmi přirozenou metodou v oblasti zvětšování či modelace poprsí je používání výplní z vlastního tuku. Jedná se o materiál s ideálními vlastnostmi, kterého se každá žena ráda zbaví ve prospěch svých ňader. Tuk se odebírá především z břicha, boků či stehen a nejčastěji se používá ke zvětšení prsů namísto silikonového implantátu.

Odebírání tuku se provádí velmi šetrně speciálními kanylami a následně se vpichuje do oblasti dekoltu. Díky drobným vpichům nehrozí žádné jizvy a nikdo si tak nemusí celý váš život všimnout, že jste po "plastické" operaci.

Rychlá rekonvalescence

Po operaci je doporučována jednodenní hospitalizace a bandážování míst, ze kterých byl tuk odebírán. Na místo aplikace se bandáže většinou nedávají. Následuje několikadenní klidový režim a kontrola po dvou a následně čtyřech týdnech. Běžná fyzická zátěž se doporučuje po 6 až 8 týdnech od zákroku.

Zdroj: dailymail.co.uk, Doc. MUDr. Ondřej Měšťák, Ph.D. - Esthé.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod