Čokoládová je všude. Stala se totiž překvapivou trendy barvou zimních outfitů

 Móda 
14. ledna 2022 15:47 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Čokoládové outfity jsou hitem letošní zimy Depositphotos
Už jste se byli podívat na novoroční slevy v obchodech s módou? Pokud ano, tak jste se možná divili, že na každém druhém stojanu visí něco hnědého. Ale možná, že to nebyly úplně hnědé kousky, nýbrž čokoládové.

Čokoládová totiž byla jednou z barev devadesátek, a protože se tohle desetiletí vrací do módy stále víc, náhle se tento odstín stal velkým trendem.

Není čokoláda jako čokoláda

To ostatně víme, když si kupujeme na mlsání tuto dobrotu. A to samé platí i pro čokoládové outfity. Takže pokud chcete jít s módou a chcete si pořídit nějaký ten čokoládový kousek, rozhodně nehledejte žádnou bílou nebo krémovou čokoládu.

Tím pravým trendem je totiž barva horké čokolády. A módní tvůrci ji dokonce považují za nejhezčí odstín letošní zimy. Horká čokoláda vypadá hezky, je hřejivá a dodává lepší náladu, zvlášť v současném proměnlivém počasí bez sluníčka.

Jak nosit čokoládu

Úplně snadno. Pokud si pořídíte nějaký zimní kousek, tedy nejspíš to bude nějaký pěkný čokoládový svetřík, pak ho zkombinujte jednoduše s bílým tričkem a džínami. Pokud rádi nosíte do svetru košile, zvolte opět bílou.

Svetříkem to ale samozřejmě nemusí vůbec končit. Velkým trendem je teď také čokoládové domácí oblečení nebo čokoládová tepláková souprava. Najít se dají také čokoládové košile, které se hodí kombinovat s nějakými světlými odstíny kalhot či sukní, nebo naopak čokoládové kalhoty se širokými nohavicemi. Už minulý rok ostatně módní návrháři signalizovali, že kombinace hnědých odstínů se zelenou se budou během letošní zimy hodně nosit.

Sláva čokoládového odstínu ale zjevně neskončí s příchodem jara. Módní tvůrci proto navrhli řadu šatů různých délek, střihů i materiálů, takže s čokoládovou můžete v klidu vstoupit i do jara a pokračovat s ní i v létě. A pokud nejste zrovna fandy hnědé barvy jako takové, snadno si pořídíte alespoň pěknou pletenou zimní čokoládovou čepici.

Zdroj: We Hear It, Italy 24News.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47