Plné rty bez bez invazivních zásahů. Jak si pomoci přírodní cestou

 Krása 
22. února 2022 07:10 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ne vždy je potřeba utrácet za bolestivé zákroky Depositphotos
Mít plné rty - to je sen každé ženy. Jak toho ale docílit bez invazivních zásahů? Zkuste pár přírodních metod.

Ani rtěnka, lesk na rty, nebo konturovací tužka všechno nezachrání. Začít se zvětšováním musíte ještě před samotným líčením. A to správnou péčí. 

Kartáčování

K základní péči patří masáž rtů. Stačí si denně po čištění zubů kartáčkem jemně masírovat rty. Uvidíte, že efekt se brzy dostaví. Rty budou krásně prokrvené a tím pádem budou vypadat i plnější. Před spaním i před nanášením rtěnky si je také přetřete pečujícím balzámem nebo vazelínou. Následně můžete vyzkoušet i push-up finty.

Skořice nebo chilli

Jednou za týden dopřejte svým rtům speciální "nafukovací" masku. Smíchejte trochu skořice nebo chilli s balzámem nebo vazelínou a naneste na rty. Nechejte tři minuty působit a zbytky poté setřete. Skořice i chilli obsahují látky, které podporují cirkulaci krve. Po nanesení můžete cítit lehké štípání, díky kterému rty lehce napuchnou. Nepoužívejte masku na poraněné rty či na opar.

Pusátko

Naprostým hitem, který zaručeně funguje, je takzvané pusátko, nebo se také můžete setkat s výrazem fullips. Jedná se o gumový nástavec, který pracuje na principu jemného vakua. Během několika sekund rty reagují a zvětší svůj objem. Plného efektu lze docílit po 2 až 3 týdnech a efekt vydrží až čtyři hodiny.

Kouslo s kosmetikou

Větší rty můžete mít i díky správnému make-upu. Stačí, když vytáhnete kontury. Zvolte barvu tužky, která je co nejvíce podobná vašim rtům. Linku obkreslete těsně na jejich hranici tak, aby měla milimetrový přesah. Do srdíčka nad horním rtem aplikujte rozjasňovač a lesk naneste jen do středu horního a spodního rtu. Milovnice matných rtěnek si mohou k plnějším rtům pomoci díky nude odstínu. Jaký zvolit odstín se dočtete zde. Rtěnkou vykreslete celé rty a do jejich středu pak aplikujte trochu světlého korektoru. Efekt je zaručený.

Zdroj: prozeny.blesk.cz, mindbodygreen.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod