Móda letošních sjezdovek je překvapivě pestrá. Od bílé klasiky až po retro z osmdesátek

 Móda 
03. prosince 2021 13:38 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
V čem na hory podle posledních trendů Shutterstock
Kdo má tu výhodu, že je očkovaný a dostane se během letošní zimní sezony na horské sjezdovky, ať už u nás nebo v zahraničí, měl by vědět, jaké outfity se letos na sjezdovkách budou nosit.

Už dávno totiž neplatí, že si lyžařské oblečení kupujeme na mnoho let. Kdo rád sleduje trendy, dobře ví, že i lyžařské outfity podléhají módním trendům a s každou novou sezonou přicházejí nové styly a modely.

I když letoší trendy nahrávají těm, kdo mají svoje lyžařské oblečení schované ve skříni už hodně dlouho. Dost možná v něm totiž budete na sjezdovce opravdu "in", protože mezi letošními styly je i osmdesátkové retro. Takže co pofrčí letos na horách?

Zimní bílá a retro

Bílá je klasika a celobílý lyžařský outfit bude hitem i letos. Pokud už takový outfit doma máte, vaše peněženka bude určitě ráda a za ušetřené peníze si raději pořiďte novou a bezpečnější helmu. Naproti tomu osmdesátky i kus devadesátek byla hodně barevná desetiletí, k nimž patří kousky v barvách, jako je tmavě fialová, spálená oranžová, žlutá a modrá.

Funkční kožešina

Je pochopitelné, že vynést bundu s kožešinovým límcem na sjezdovku nemusí být vaše první volba. Jenže zrovna letos v tom budete naprosto in. Jak se ukázalo, pokud budete mít bundu s nějakým kožešinovým doplňkem, ať už jde o límec či kapuci, a navíc ta bunda bude mít metalický design, budete naprosto stylové.

Mix vzorů

Letošní rok je ve světě módy vůbec takový rozdováděný a hodně barevný, a to se samozřejmě přeneslo i do segmentu lyžařských outfitů. Takže se ani nemusíte bát kombinovat různé vzory. Pokud si tedy někde skladujete svoje starší zimní outfity, můžete z nich klidně poskládat novou sestavičku. Co takhle třeba kombinace nějakého vzorovaného potisku na bundě a k tomu kalhoty s pruhem po stranách?

Vzrovaných potisků, ať už půjde o kostky nebo prostě jen nějaké klikiháky, se rozhodně bát nemusíte. I v takovém případě totiž budete trendy.

Lodge Look

Co to je? To je outfit pro ty, co toho vlastně na lyžích či na snowboardu moc nenajezdí a většinu dne prosedí v lehátku na terase restaurace u sjezdovky s nějakým drinkem. V takovém případě můžete vynechat nezbytné doplňky do sněhu a místo toho si vzít své oblíbené nepromokavé robustní boty a nějakou stylovou zimní bundu nebo kabát, abyste se svým outfitem na terasu dokonale zapadly. Dále čtěte: Dlouhé prošívané bundy a kabátky jsou hitem letošního podzimu.

Zdroj: Editorialist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008