Nové trendy svatebních šatů. Žádné obrovské sukně, krajky ani závoj. Letos to bude hlavně o jednoduchosti

 Móda 
23. února 2022 08:37 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Svatební šaty budou letos hlavně o jednoduchosti Depositphotos
Už žádné krajky, volány, obrovské sukně nebo dokonce vlečky a už vůbec ne závoj. Letošní trendy v oblasti svatebních šatů jdou totiž úplně obráceným směrem.

Svatební sezona se s příchodem jara pomalu blíží a mnohé ženy jsou už možná pohlceny přípravami na ten slavný den D. Ale jestli na své vlastní svatbě nechcete být tzv. out, vemte na vědomí, že letošní módní trendy u svatebních šatů jsou opravdu velmi jednoduché.

Už žádné róby

Pryč s těmi róbami, ve kterých se nedá ani hnout, natož tančit. Letošní svatební móda je jednoduchá a nenápadná. Je tu zkrátka poptávka po umírněném vzhledu napříč různými výstřihy a tvary i délkami, a to od šatů přes kalhotové kostýmy až po třeba top a sukni nebo top a kalhoty.

Oblíbenost jednoduchého svatebního looku hodně souvisí s tím, že ženy také chtějí mít po svatebním dni znovu možnost nosit svůj svatební outfit, třeba při nějakých společenských příležitostech. Sice je možné si půjčit šaty z půjčovny, ale ty se zase musí vrátit, zatímco jednoduchý svatební outfit lze zkrátka schovat ve skříni a kdykoliv ho stylovat pro další příležitosti.

[:id_6327]

Kalhot se nebojte

Díky tomu, že jsou zpět kalhoty se širokými nohavicemi, můžete si klidně o svém velkém dni obléknout i bílý kalhotový kostým, nebo třeba top s kalhotami. A budete vypadat dost možná ještě elegantněji než v nějakých princeznovských svatebních šatech se závojem.

Říká se, že v jednoduchosti je krása a letos to platí i pro svatební šaty. Pokud chcete, můžete mít dokonce i svatební mini šaty, které připomínají 60. léta. A pokud byste chtěly přeci jen něco extra, pak se vůbec nemusíte bát svatebních šatů s potiskem, samozřejmě především s květinovými motivy.

Zdroj: Stylist, Hello Magazine.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod