Coreorgasmus je cvičení s orgasmem, kterého jsou nyní sociální sítě doslova plné

 Zdraví 
30. ledna 2023 07:43 / Mirka Malá
  29
📷
2 fotografie v galerii
Coreorgasmus znamená užít si cvičení se vším všudy Depositphotos
Coreograsmus totiž není nic nového, i když mnohé ženy o něm až dosud nikdy neslyšely. Ve skutečnosti tahle příjemná pasáž cvičení spatřila světlo světa někdy v padesátých letech minulého století. Ale stejně jako všechno ostatní, i coreorgasmus byl znovu objeven a nyní doslova zaplavuje sociální sítě.

Samotné cvičení coreorgasmu není tedy rozhodně nic neobvyklého a klidně při takovém cvičení můžete budovat na břiše svůj pekáč buchet nebo dokonale vyrýsovaná stehna. Přesto jde ale o cvičení, které vám dozajista může přidat dost chuti a motivace do cvičení jako takového.

Takže co to ten coregasmus tedy vlastně je? Je to zkrátka sexuální potěšení vyvolané cvičením. Dokonce tohle speciální spojení cvičení a ženského orgasmu zaujalo vědce a sexuology, kteří provedli v minulosti řadu studií a zjistili, že k coreorgasmu skutečně dochází spontánně, bez jakékoliv předchozí fyzické nebo duševní sexuální stimulace. Jinými slovy, coreorgasmus potvrzuje, že orgasmus u žen může skutečně přicházet bez jakékoliv potřeby vzrušení nebo fyzické stimulace. Protože coreorgasmus je výlučně spojen vlastně jen s opakovanými pohyby těla.

Jediné, co vědci nevědí přesně, je fakt, že některé ženy jsou schopny dosáhnout při cvičení coreorgasmu a jiné zase ne. Ale proč tomu tak je, není jasné. Výzkum nicméně zjistil, že ženy nejvíce prožívají coreorgasmus při cvičení břicha, dokonce rovněž při vzpírání, při józe a při jízdě na kole. A možná jste to při některé z těchto aktivit už zažily a považovaly jste to za něco neobvyklého. Teď už víte, že o nic neobvyklého nejde a naopak si coreorgasmů při svém cvičení můžete užívat podle libosti.

Jak už bylo řečeno, existují cviky, při kterých orgasmus přichází snadněji. Takže pokud se chcete naučit cvičit, respektive chcete svoje fitness aktivity spojit s tímto příjemným prožitkem, jsou tu cviky, kterými coreorgasmu půjdete naproti.

Většina žen, které orgasmus při cvičení prožívají často, uvádí, že nejčastěji přichází po náročném cvičení spodních břišních svalů, když jsou po tréninku vyčerpané. Mezi cviky spodních břišních svalů patří obvykle zvedání nohou ve fitness křesle, ve kterém při cvičení sedíte a ruce máte zapřené o opěrky. Při tomto cviku jsou ruce tedy položené na opěrky a zvedají se kolena nahoru a směrem k hrudi nebo v pravém úhlu, aby vytvořili s tělem tvar písmene L.

Coreorgasmus lze také vyvolat cviky pánevního dna. To je ostatně obsaženo hned v několika cvicích, takže můžete vyzkoušet přítahy, vzpažování brady a šplhací cvičení, protože všechna tato cvičení se bez zapojení břišních svalů neobejdou. Také zvedání nohou ve visu, třeba na žebřině v tělocvičně, je dalším cvikem, který coreorgasmus velmi často vyvolává. A to právě z toho důvodu, že tento cvik v sobě obsahuje stažení pánevního dna.

Pokud zkusíte coreorgasmus a nebudete úspěšné, vůbec nic se neděje. Samozřejmě, že to není věc pro každého. Důležité ale je, že cvičíte a to je pozitivní zpráva pro vaše tělo i mysl, a to i bez coreorgasmu. A třeba se to povede až delší čas. Je to koneckonců něco nového a chvíli potrvá, než prozkoumáte, jak a na co reaguje vaše tělo.

Autorský článek, další zdroj: Self

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod