Tipy na zajímavé dárky, které pořídíte i na poslední chvíli

 Ostatní 
20. prosince 2021 13:59 / Bronislava Silná
  0
📷
3 fotografie v galerii
On-line pořídíte abonentky do divadla či na koncerty Pixabay
Nestíháte chodit do obchodů a vybírat zajímavé dárky? Chtěli byste někoho potěšit, ale máte čas až pozdě večer? Máme tipy na dárky, které jednoduše objednáte na internetu a nemusíte ani spoléhat na poštu či dopravce.

To, co je před každými Vánocemi problém, se opakuje i letos. Navíc některé zboží ani není k dispozici. Ale i tak se dá pořídit ledacos zajímavého, co potěší, protože tím vyjádříte, že na druhého opravdu myslíte a záleží vám na něm.

Poukaz na zdravotní vyšetření

Pěkným příkladem zajímavého dárku může být poukaz k některé laboratoři, která se soustředí na zjišťování určitých zdravotních parametrů na základě odběrů krve či jiných vyšetření. Nabídka je poměrně široká. Vedle protilátek na covid si můžete nechat za pár stovek zjistit protilátky proti klíšťové encefalitidě, můžete si nechat vyšetřit míru refluxu či hladinu některých základních prvků, které tělo potřebuje pro své fungování. Relativně dostupné jsou i infuze vitaminu C pro nastartování imunity nebo třeba dražší vyšetření, které zvládne odhalit potravinové alergie a intolerance. Zaplatíte pohodlně přes internet a poukaz si stáhnete, vytisknete a dáte pod stromeček.

Relaxační pobyty

Velmi oblíbeným dárkem, který zvládnete i na poslední chvíli, mohou být nejrůznější relaxační pobyty či jen poukaz na masáže nebo na lázeňské procedury. Výběr máte opravdu široký a podle svého rozpočtu snadno zvolíte variantu, která bude vhodná. Navíc nákupem pobytu pro dva můžete snadno posílit partnerské vztahy. Takový dárek jednoznačně potěší. Pokud nevíte, co letos věnovat, neváhejte. Navíc podpoříte poněkud zdecimované poskytovatele těchto služeb.

Vstupenky, abonentky a předplatná

Další širokou škálu možností stát se dárkem nabízejí různé vstupenky, abonentky či předplatná. Stačí vnímat, oč by měl ten druhý zájem a pak už jen pořídit předplatné oblíbených novin, časopisu, webu či zakoupit lístky na oblíbené hudební těleso nebo předplatné do divadla, ale také předplatné do fitness centra či do bazénu. Někdy může jít i o pořízení předplatného na oblíbenou streamovací službu či na herní portál. Každý ocení trochu něco jiného, ale právě tady dáte najevo, jak druhého znáte, jak se zajímáte o jeho blaho a jak vám na něm záleží.

Poukazy na výběr zboží

Vedle poukázek, které získáte na internetu, je i celá řada poukazů, které lze koupit v konkrétních kamenných prodejnách. Sice tedy musíte dojít do prodejny, ale pak už neřešíte samotný výběr dárku. Ten necháte na obdarovaném. Vy jen darujete poukaz. Mnohé prodejny však dnes mají i e-shopy, kde můžete takové poukazy pořídit on-line. Nemusíte se proto ani trápit tím, že neznáte přesnou cenu toho, co si váš blízký nakonec vybere. Bude-li chtít, jistě si rád doplatí.

Zdroj: Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod