Kalhotový kostým si razí cestu zpět do světa módy. Vypadá skvěle a je snadné jej stylovat

 Móda 
27. ledna 2022 17:23 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kalhotové kostýmy jsou znovu na vrcholu Depositphotos
Dámské kalhotové kostýmy byly slavné zejména v devadesátých letech, ale ze světa módy nezmizely nikdy. Akorát nyní se ve velkém vracejí na módní výsluní.

Módní návrháři už je zařadili do svých kolekcí pro jaro/léto 2022 a nemusíte se bát, rozhodně v nich nebudete vypadat, jako když ředitelujete někde v bance. Naopak. Slavný styl devadesátek doznal důležitý upgrade poplatný současné době. Takže jde především o velmi ležérní kostýmy, ke kterým si klidně můžete obout svoje oblíbené tenisky.

Jaký kostým si pořídit

Kostým je módní trend, který vlastně svým způsobem přesahuje čas i roční období. To znamená, že je jen na vašem vkusu, jaký kostým si pořídíte, pokud nemáte žádný někde v zadu ve skříni. Můžete se podívat po nějakém kompletu s oversized sakem, nebo naopak můžete vyhledat model s přesně padnoucím sakem a kaltotami s rovnými nohavicemi. A do třetice si samozřejmě můžete vybrat kalhoty se širokými nohavicemi, které jsou nyní velmi trendy.

Jak kostým stylovat

Výhodou kalhotového kostýmu je, že je to velmi snadný, ale zároveň velmi pěkný styl oblékání, ve kterém vlastně nikdy nemůžete vypadat špatně.

Pokud máte odvahu a správný střih saka, pak není ani nutné si pod sako brát nějaký top či košili. Tento styling je nejen odvážný, ale také sexy. A je jedno, zda vaše sako bude mít dva nebo tři knoflíčky v předu, nebo dvouřadé zapínání.

Kostým s oversized sakem má na první pohled ležérní vzhled, takže stačí do saka jen nějaké stylové tričko a na nohy tenisky. Hodí se jak do práce, tak pro nějakou neformální večerní příležitost.

Pokud budou mít vaše kalhoty od kostýmu široké nohavice, musíte samozřejmě obout kozačky nebo lodičky, ideálně se špičatou špičkou. A pokud do takového kostýmu chcete zakomponovat košili, pak ji nechte volně přes kalhoty a sáčko nezapínejte. Jestli ovšem chcete v kostýmu vypadat elegantněji, pak samozřejmě košili zastrkejte do kalhot, ale pozor, nechte na košili tolik rozepnutých knoflíčků, kolik jen můžete, abyste byly sexy.

Dalším a velmi pohodlým stylingem je kostým v kombinaci s jednoduchým topem, který zastrčíte do kalhot, ať už budou mít rovné nebo široké nohavice.

Zdroj: Stylist, WWD.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47