Drápky vzhůru! Žhavé módní trendy, které vládnou letošnímu létu

 Krása 
09. července 2018 15:10 / Šárka Sokolská
  0
📷
7 fotografií v galerii
Letošní léto je hravé a nezkrotné, a to platí i v manikúře Shutterstock
Místo lesku mat a co největší špička. Takové jsou trendy letošního léta v manikúře. Tak se nebojte a popusťte uzdu vaší fantazii. Ruce jsou vaší vizitkou, proto je dobré nepodceňovat především úpravu nehtů.

S tím jsou samozřejmě spojené i aktuální trendy. Letošnímu roku vévodí minimalistická manikúra, kterou si rozhodně zamilujete.

Špičaté drápky

Letošnímu létu vládnou nehty, které jsou dlouhé a střižené do špičky. Takové nehty budou nepřehlédnutelné a pro ženu, která je nikdy neměla, to bude nezvyk. Proto je dobré začít s kratší délkou a tu postupně prodlužovat. Krátké a špičaté nehty na druhou stranu ale hezky vyniknou na ženách, které mají krátké prsty s širokou nehtovou ploténkou. Co se týče špičky, tu zapilujte tak, aby nebyla nebezpečná vám, ale ani vašemu okolí. A hlavně při pilování nezapomeňte dodržovat pár zásad, abyste vašim nehtům ještě více neublížila. O tom, jak správně pilovat nehty, jsme psali zde.

Stálice nude i neonky

Chcete znát tajemství letošních odstínů? Tak vás asi potěšíme. Dovoleno je vše. Milujete neonové barvy? Nebojte se výrazného žlutého, oranžového či růžového odstínu. Ale stejně tak si můžete nabarvit každý nehet jinou barvou. Hravosti se meze nekladou. Ženy, které nemají rády výstřední odstíny, si klidně mohou dopřát nude barvy. Letos módě vévodí taková barva laku, který bude s vaším nehtem doslova splývat. A u tohoto looku nesmí chybět vysoce lesklý krycí lak, který je dotáhne k dokonalosti.

Roztomilé korálky

Blýskavé kamínky letos střídají hravější korálky, které vaši manikúru ihned promění na žhavý trend. Není nutné, abyste byla extra zručná. Stačí jen nalakovat nehty bezbarvým lakem, nalepit drobné korálky pomocí speciálního lepidla a nakonec přidat ještě jednu průsvitnou vrstvu. 

Šťavnaté ovoce

K létu patří ovoce. Tak proč si je nedopřát i na nehtech? Ovocné potisky jsou letošním letním hitem. Můžete nosit na všech prstech meloun, ozdobit každý z nich jiným oblíbeným ovocem nebo jen trochu oživit běžnou manikúru na jednom nehtu. Pokud si troufnete, zkuste to pomocí nehtového pera, a nebo si sežeňte nálepky.

Záplava květů

Květiny letos vévodí nejenom šatníkům, ale i nehtovému designu. Pořiďte si samolepky se vzorem, který se vám bude líbit, nalepte je na nehet, na který jste před tím nanesla průhledný lak, a nakonec přidejte top coat.

Samá čmáranice

Popusťte uzdu vaší fantazii a vytvořte si na vašich nehtech záplavu čmáranic. Váš výtvor nemusí být pravidelný ani vyjadřovat nic konkrétního. Pořiďte si speciální nehtové pero a pusťte se do toho!

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod