Sedmdesátky frčí! Oblékněte se do kostek nebo si nasaďte vycpávky

 Móda 
08. listopadu 2018 07:33 / Šárka Sokolská
  1
📷
6 fotografií v galerii
Oblékněte se třeba do kůže nebo zvířecích potisků Internet
Chcete být letos na podzim IN? Pak sáhněte po stylu à la sedmdesátá léta. Nosí se květinové vzory i kostky. Každý trend zažívá po nějaké době takový refresh. A obzvláště to platí o módě.

Letošní rok tak vládne sedmdesátým létům. Inspirovat se můžete třeba nějakým známým filmem z té doby a nebo se řiďte našimi tipy. Co že se tedy nosí?

Květinové vzory 

Ano, sedmdesátky patřily květinovým vzorům a ne jinak je tomu i tento rok. Květiny  dokáží krásně rozzářit každý outfit a rozhodně neplatí, že patří jenom k jaru či létu. Popusťte uzdu vaší fantazie a rozzařte podzimí šeď krásnými květinovými šaty, navíc ve spojení se sedmdesátkovými volnými a lehkými střihy budete skutečně nepřehlédnutelné.

Zpátky do vycpávek

Také si pamatujete na dámy z televize, které měly kabát s vycpávkami na ramenou? Takže vězte, že právě tento módní výstřelek je zpět. A bylo to vidět i na molech předních světových návrhářů. Takže si pořiďte kabátek s pěkně vycpanými rameny, a hlavně kostkovaný, což je také vzor typický pro sedmdesátky.

Buďte šelmou

Probuďte v sobě šelmu. Letošní podzim totiž patří zvířecím potiskům. Takže se nebojte a sáhněte v obchodech po kousku à la zebra, tygr, nebo gepard. Pokud se bojíte, že budete příliš výstřední, pořiďte si například jenom šátek či malou kabelku se zvířecím potiskem. 

Druhá kůže

Kožené kalhoty, sukně nebo sako. Prostě kožený kousek by vám letos také neměl ve vašem šatníku rozhodně chybět a klidně si vyrazte celá v koženém, od hlavy k patě.  A navíc čím lesklejší, tím lepší! Pokud nejste fanouškem kožených věcí, můžete kůži nahradit například vinylem, latexem nebo třeba plastem. Tyto materiály se mohou objevit i na vaší kabelce nebo třeba obuvi. Nevíte, jaké kousky se letos nosí? O tomto tématu jsme psali také zde

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?