Nezapomeňte na tatínky! I muži mají své dny

 Komerční sdělení 
17. června 2022 18:55 / Lucie Wirthová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Nezapomeňte na tatínky! I muži mají své dny archiv
Svátek otců se každoročně slaví třetí neděli v červnu. Letos tedy připadá na 19. 6., proto v tento den nezapomeňte připravit tatínkům milé překvapení. Kdo chce k puse a objetí přidat i pozornost na důkaz lásky, určitě s těmito dárky nešlápne vedle...

Abys měl dobré jídlo i pití stále při ruce a v té správné teplotě...

Díky termosce, termohrnku či termošálku už tatínkovi nevystydne káva nebo čaj a v létě se nemusí bát, že by se jeho oblíbený nápoj působením žhnoucích slunečních paprsků proměnil v nepoživatelnou tekutinu. Určitě ho potěší i chladicí nádoby na víno či sekt a také termonádoby, do nichž mu může maminka navařit oběd, na němž si pochutná, ať už bude na cestách nebo v práci – a přitom pokrm neztratí svou teplotu!

Termoska BALANCE TEA sea pine 0,5 l je skvělý dárek pro milovníky čaje! Termosky Balance jsou 100% těsnící, udrží nápoj 12 hodin teplý a 24 hodin studený a vyrábějí se i ve variantě s integrovaným filtrem na sypaný čaj.

Cena: 989 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Chladicí nádoby na víno i na sekt

Pořádá tatínek rád oslavy a setkání s rodinou či přáteli? Pak mu nesmí chybět chladící nádoba, kam umístí víno anebo sekt. Hodí se pro jakoukoliv láhev o objemu 0,7 l nebo 1 l. Dvojitá stěna z nerezové oceli zajišťuje dokonalé chlazení nápoje, navíc se nemusíte bát orosení nádoby ani skvrn na stole. Nádoba s nadčasovým designem je velmi odolná vůči nárazům a oděrům.

Chladící nádoba Secco

Cena: 1099 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Aby ti to slušelo...

I pánové chtějí vypadat skvěle a pečovat o zdraví a krásu svých vlasů a vousů. Potěšte proto tatínka kvalitními kosmetickými přípravky, díky kterým mu to bude ještě více slušet!

K05 – Revitae Treatment

je revoluční novinka proti vypadávání vlasů a na podporu zlepšení jejich kvality, hustoty a růstu, za pomoci stimulace kmenových buněk. Obsahuje šampon a vlasové sérum, které pomáhá proti anomáliím v pokožce a vlasu, jako je vypadávání, ztenčování a zeslabování vlasového vlákna. Podporuje probuzení „spících“ vlasových folikul, stimuluje krevní mikrocirkulaci a jeho antioxidační účinek bojuje proti volným radikálům a zabraňuje stárnutí vlasů.

Cena: 1446 Kč

Zakoupíte na: www.viviane.cz

Abys dýchal zdravý vzduch doma i v práci...

Čistý vzduch zlepšuje zdraví i schopnost soustředění. Zvlášť alergici ocení možnost zbavit se pylů, plísní, roztočů a zvířecích alergenů obsažených v ovzduší. Díky osobní čističce je možné mít kvalitní vzduch všude, kde člověk pobývá – lze ji umístit na pracovní stůl i na noční stolek v ložnici a užívat si tak čisté ovzduší ve dne i v noci.

Osobní čistička Dyson Pure Cool me

První osobní čistička vzduchu Dyson distribuuje osvěžující vyčištěný vzduch díky utěsněnému HEPA filtru v kombinaci s vrstvou aktivního uhlí. Společně zachycují plyny a 99,95 % ultrajemných částic od velikosti 0,1 mikronu ze vzduchu, včetně pylů, sporů plísní, roztočů, odumřelých částí kůže i srsti zvířat... Nová technologie Dyson Core FlowTM vytváří stabilní proud čistého vzduchu a umožňuje jeho nasměrování přesně tam, kde je potřeba. Čistička je navíc velmi tichá, takže neruší při práci ani při spánku. Předností je bezesporu i jedinečný design. K dostání je v černo-šedé anebo bílo-stříbrné kombinaci.

Cena:  8 490 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

Abys měl svého plechového miláčka stále jako ze škatulky

Interiér auta se snadno zašpiní a nepořádek následně vytváří podmínky pro množení prachu, alergenů a plísní. Čištění vnitřku vozu však může být snadný proces – stačí mít správného pomocníka! Pro úklid interiéru vozu si proto pořiďte výkonný vysavač s HEPA filtrem, který spolehlivě zachytí i okem neviditelné nečistoty. A samozřejmě by měl být takový přístroj akumulátorový, protože díky absenci kabelu bude úklid nejen pohodlnější, ale i preciznější, jelikož se snadno dostanete i do různých „zapadlých“ koutů a spár. 

Pevně utěsněný filtrační systém vysavače Dyson V12 Slim Absolute zachycuje 99,97 % částic o velikosti již 0,3 mikronu a vylučuje čistý vzduch. Výkonný motor, žádný kabel a lehká manipulace. Díky novému systému baterií zaručuje výdrž až 60 minut bez poklesu výkonu. Spolu s vysavačem dostanete pestré příslušenství, díky kterému se vysajete i špatně dostupná místa.

Cena: 16 990 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

Aby sis mohl zvěčnit všechny naše společné chvilky...

Ať už tatínek fotí rád momentky, krajinu nebo dokumentuje dovolené, rodinné sešlosti či setkání s přáteli, díky mirrorless fotoaparátu budou vzpomínky vždy ostré a plné barev. Bezzrcadlovky si kvalitou snímků nezadají se zrcadlovkami a k tomu disponují mnohými výhodami – jsou malé, lehké a díky elektronickému hledáčku je vidět, jak bude výsledný snímek vypadat. Protože mají téměř celou plochu obrazového pole pokrytou ostřícími body, eliminují chyby ostření.

NIKON Z fc: Vzpomínka na staré časy – a přitom plná moderních technologií!

Bezzrcadlovka Nikon Z fc v retro designu díky obrazovému snímači formátu DX s 20,9 miliony pixelů a širokému automatickému rozsahu citlivostí ISO 100–51 200 nabízí vynikající ostrost, detaily a brilanci obrazu ve dne i v noci. Rychlé a plynulé automatické zaostřování umožňuje fotografovat frekvencí až 11 snímků za sekundu. Jako první fotoaparát z řady Nikon Z podporuje korekci expozice v automatickém režimu, fotoaparát nabízí také 20 předvoleb Creative Picture Control pro jedinečné výrazy. Splní i další vysoké nároky uživatelů 21. století: zaznamenává video ve formátu 4K/UHD s frekvencí 30p, časosběrné sekvence 4K, disponuje výklopným a otočným dotykovým monitorem, takže lze jednoduše snímat z podhledu i nadhledu nebo si udělat dokonalé selfie. Můžete s ním fotografovat, natáčet videovlogy i živá videa a snadno vše sdílet nebo zálohovat prostřednictvím aplikace SnapBridge. Vyniká svou lehkostí, zároveň je díky hořčíkové slitině odolný, takže se stane skvělým společníkem i na cestách.

Cena: 25 490 Kč

Koupíte na: www.nikon.cz

Bezzrcadlovka Nikon Z50

Fotoaparát má obrazový snímač formátu DX s 20,9 miliony pixelů a vedle ostrého elektronického hledáčku je vybaven také výklopným dotykovým displejem, díky němuž lze vytvořit zajímavé fotky z různých úhlů. Dokonale zachytí také momentky, protože má inteligentní automatické zaostřování s detekcí očí. A umí navíc sériové snímání frekvencí až 11 snímků za sekundu či natáčení videosekvencí 4K.

Cena: 24 490 Kč

Zakoupíte na: www.nikon.cz

Abys měl zrak jako ostříž...

S dobrým viděním si tatínek může užívat svých koníčků, řízení auta, sportu i každodenních aktivit bez omezení. Originálním dárkem ke svátku otců proto může být podrobné vyšetření očí, anebo voucher na laserovou anebo nitrooční operaci, díky které se tatínek zbaví otravných brýlí i nepohodlných kontaktních čoček.

Voucher na laserovou operaci, která zbaví krátkozrakosti, dalekozrakosti i astigmatismu, anebo prémiovou operaci šedého zákalu s implantací multifokální nitrooční čočky či očky Vivity s prodlouženou hloubkou ostrosti.

Cena: od 12 500 Kč za oko (může se složit celá rodina, navíc lze částku hradit formou splátek bez navýšení)

Zakoupíte na: www.neovize.cz

Voucher na privátní podrobné oční vyšetření na specializované klinice NeoVize

Cena: od 1000 Kč za obě oči

 

Témata: dárek, den otců
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?