Tři ženská znamení horoskopu, kterým muži díky jejich povahovým vlastnostem nedokáží odolat

 Vztahy 
24. ledna 2024 11:11 / Natálie Nová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ženy Lvice vynikají vášnivostí, prudkostí a dokáží Pixabay
Každé znamení má svoje klady i zápory. Která ženská znamení však mezi muži bodují nejvíce? Poznejte, které povahové vlastnosti jsou nejpřitažlivější. Pokud mezi tato znamení patříte, máte vyhráno.

Blíženci

Nepředvídatelnost. To je to, co muže na ženách ve znamení Blíženců nejvíce přitahuje. U těchto žen nelze nikdy uhádnout, do čeho se pustí. S nimi rozhodně nuda nehrozí, a právě to muže nesmírně fascinuje. Neplánují, jsou bezprostřední a za každé situace mají v zásobě spoustu vtipných historek. Stejně jako ženy Lvice milují společnost, a také jsou společností milovány díky sympatické a zábavné povaze. Neustále přitahují pozornost, když ale přijde na muže, nelze je polapit snadno. Pokud se však opravdu zamilují, jsou pro druhého tou nejvěrnější a nejlepší partnerkou.

Lev

Ženy narozené ve znamení Lva jsou naprostým magnetem pro muže. Představují slibnou výzvu, proto v nich probouzí až naturální touhu „lovit“. Ženy tohoto znamení oplývají zdravým sebevědomým a touhou po úspěchu, který se jich drží na každém kroku. Kamkoliv vstoupí, díky přitažlivé auře upoutají pozornost všech přítomných. Však také milují společnost a umí být okouzlující.

Někdy mohou působit nafoukaně a arogantně, ale jejich nedostupnost muže o to víc láká. Vidí v nich cíl, který mohou dobývat a dvořit se mu. Ženy Lvice vynikají vášnivostí, prudkostí a dokáží být zábavné. Jejich největší předností je hrdost, protože se nikdy nesnaží získat přízeň mužů.

Berani

Jestliže chce muž získat přízeň ženy zrozené ve znamení Berana, není to vůbec jednoduché. Udělat na ně dojem je opravdu náročné, ale výsledek stojí za to. Tyto ženy jsou vskutku zajímavými a silnými osobnostmi, které ale na ostatní kladou vysoké nároky. Potřebují muže, který dosahuje jejich kvalit. Takový muž se musí smířit s jejich občasnou dominancí a jistou dávkou nekompromisnosti. Ženy ve znamení Berana jsou proto obrovskou výzvou. Mají v sobě oheň, kterému ostatní nemohou odolat. Zdroj: svetzeny.cz, thoughtcatalog.com, bonobology.com

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod