Dosáhněte pěkné opálení: Jaké plavky a opalovací krémy vybrat?

 Komerční sdělení 
25. července 2023 17:58 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Nabídka produktů na opalování je v současnosti velmi široká vivantis
Zřejmě každá žena touží v létě po krásném a přirozeném opálení. Souvisí s tím i výběr plavek a opalovacích krémů. Vybírejte si tyto.

Chystáte se na dovolenou? Určitě jste si už minimálně jednou představovali, jak ležíte u moře a užíváte si horké slunečné paprsky. Chcete být pěkné opálená? Důležitou úlohu sehrává i výběr plavek a opalovacích krémů. Pojďme si říci, jaké potřebujete.

 

 

Podobně jako šatů, i plavek byste měly vlastnit několik. Využijte Vemzu slevový kód a užijte si výhodné nakupování.  

 

Účinná ochrana před sluncem

Možná vás to překvapí, ale jako první byste kvůli dovolené měly řešit nákup opalovacích produktů. Právě ony chrání vaši pokožku před silnými slunečnými paprsky. Nechtěly byste přeci zažít nepříjemné zdravotní problémy způsobené spálením pokožky.

Nabídka produktů na opalování je v současnosti velmi široká. Vybírat si můžete mezi více formami tu, která vám nejvíce vyhovuje. Jestli už zvolíte krém na opalování, sprej, olej nebo pěnu, dbejte hlavně na dostatečně vysoký ochranný faktor a správnou aplikaci.

Chcete nakupovat opalovací produkty a kosmetiku výhodněji? Uplatněte si při nákupu slevový kód Vivantis.


6 slunečných pravidel

  • Používejte produkty s UV faktorem minimálně 30 a ideálně voděodolné.

  • Namažte si celé tělo i tvář.

  • Produkt aplikujte minimálně 30 minut před pobytem na slunci. Aplikaci opakujte každé 2 hodiny nebo po každém koupání.

  • Od 11:00 hod do 15:00 hod se nezdržujte na slunci.

  • Namažte se vždy, i když ležíte ve stínu.

  • Nezapomeňte na péči o pokožku po opalování. Nejlepší jsou hydratační produkty s vitamíny A, E a panthenolem, které uklidní sluncem namáhanou pokožku.

 

Plavkami k pěknému opálení

Plážové kolekce jsou z roka na rok rozmanitější. Výrobci se předbíhají v jejich nejrůznějších provedeních s ohledem na to, co je aktuálně nejvíce IN. Jaké plavky si vybrat, abyste se hezky opálily? Odpověď je jasná – určitě dvojdílné.

Klasické plavky ze dvou částí vám dovolují opálit si co největší část těla. Nejlepší je, pokud mají plavkové kalhotky nízký pás a z té vrchní se zase dají odnímat ramínka. Samozřejmě, celé vám musí na postavě dokonale sedět.


Doporučujeme vám vyhnout se plavkám s různými aplikacemi, například volány či výřezy. Nechcete přeci, abyste se opálily podle nich.

Neznamená to, že si na dovolenou nemůžete vzít i jiné plavky. Mimořádně oblíbené jsou jednodílné plavky. Z barevných provedení jsou nejvíce moderní neónové. Na opálené pokožce vypadají výborně.

 

 

Neumíte se dočkat, když se budete opalovat? I tu platí staré známé pravidlo – všeho s mírou. Tak si na dovolené užijte vše, co chcete.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?