Cvičit a vypadat stylově – jak obojí zkombinovat?

 Komerční sdělení 
30. ledna 2024 13:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Sportovat by měl každý, protože naše těla byla jednoduše stvořena k pohybu, ne k sezení v uzavřené kanceláři pixabay.com
Pohyb je nedílnou součástí našich životů. Hýbeme se každý den, ať už je to kvůli práci, škole nebo sportu. Sportovat by měl každý, protože naše těla byla jednoduše stvořena k pohybu, ne k sezení v uzavřené kanceláři. Jakákoli sportovní aktivita je pro člověka benefitující, zejména pro lidské tělo.

Turistika v zimě

V tomto období teploty často klesají pod nulu, takže je opravdová zima. Všude je sníh a led. Pro většinu lidí je toto období nudné a zůstávají raději doma. To neplatí pro všechny, a už vůbec ne pro milovníky zimní turistiky. Spousta z nás si dává záležet na tom co nosí na sobě, jaký outfit volí.

Co se týče zimní turistiky, chcete především dvě věci: vypadat stylově a aby věci, které nosíte byly funkční a určené pro danou sportovní aktivitu. Co se týče zimní turistiky, určitě budete vybírat teplé oblečení, které je navíc sportovní. Na barvě také záleží. Každý máme trochu jinou představu o tom, co znamená “vypadat stylově“. Máme individuální představu o stylu oblečení, jež jsme ochotni nosit.

Pokud chcete zapadnout a neradi vyčníváte z davu, obecně se doporučují klasické barvy. Klasickými barvami se rozumí především černá, bílá a šedivá. Těmito barvami sice nikoho neohromíte, za to budete vypadat stylově. Někdo má rád, když se jeho outfit trochu rozbije. Proto jsou ideální boty, které můžete zvolit v nějaké odvážnější barevné kombinaci.

V případě, že se chystáte na zimní procházku, nabízí se zimní boty, ideálně sněhule. Na příklad dámy často volí odvážnou barvu právě u bot. Co takhle tyto stylové sněhule v růžové barvě: https://sportano.cz/p/313613/damske-snehule-moon-boot-icon-tie-dye-glacier-grey?  Jsou stylové a dodají nový nádech v kombinaci s vaším sportovním outfitem, vhodným pro turistiku v zimním období.

Pánská obuv

Drtivá většina mužů vykonává nějakou konkrétní sportovní aktivitu. Sportovní outfit u pánů může mít dvě podoby, které jsou zpravidla nejtypičtější. Ve většině případů se jedná o klasický sportovní outfit ve standartních barvách (černá, bílá, šedá), které jsou doplněny o zajímavé barevné prvky, například barevná loga značek a podobně. Je dost možné, pokud se jedná o zimní turistiku, že se vyskytnou barevné prvky.

Ty vytvoří kontrast celého outfitu, takže nezapadnete do davu, ale naopak budete vyčnívat. Například odvážnější barvy zimních bund jako zelená, žlutá nebo oranžová. To samé, co platí u žen, platí také u mužů. Konzervativní muž sáhne spíše po standartních barvách bot. Odvážnější se nebojí zaujmout a zvolí odvážnější a výraznější barvy bot, které na první pohled upoutají pozornost. Co například boty od značky La Sportiva: https://sportano.cz/boty-la-sportiva? Tato značka nabízí stylové boty v jakékoli barvě, na kterou si vzpomenete. Vybrat si můžete ze sportovních bot do všech čtyř ročních období.

Stylové kousky

Barevných kombinací je celá řada. Je na každém z nás, jaké barvy na našich outfitech preferujeme. Naše oblečení reflektuje spoustu vlastností, nejen náš vkus. E-shopů, kde lze sehnat stylové oblečení, je celá řada. Proč nezkusit https://sportano.sk/? Na tomto e-shopu seženete všechny druhy oblečení v jakékoli barvě. Naleznete zde světové značky, jež nabízí stylové a promyšlené designy oblečení. Ceny jsou zde navíc velmi příznivé, takže si zde vybere opravdu každý.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?