Zbavte se záludného nepřítele ve vašem těle. Máme pro vás super účinný recept

 Zdraví 
10. listopadu 2017 11:24 / Monika Thomsonová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Viscerální tuk je považován za toxický, protože může vyvolávat různé záněty uvnitř těla Shutterstock
Možná jste již někdy slyšeli o viscerálním tuku a o tom, že může výrazným způsobem ohrozit naše zdraví. Naštěstí víme, jak je možné zamezit jeho ukládání a jak snížit jeho množství v našem těle.

Viscerální tuk se nachází v břišní dutině okolo a uvnitř našich orgánů a slouží k jejich ochraně. Proto se mu také někdy říká tuk orgánový. Ale v případě, že máme tohoto tuku nadbytek, může nás ohrozit mnohem více než tuk podkožní. Viscerální tuk je velice úzce spojen s hyperlipidémií, což je vyšší hladina tuků v krvi. To může vést k závažným chronickým chorobám, zvláště k cukrovce i k akutním onemocněním jako srdeční infarkt a mozková mrtvice.

V čem spočívá zákeřnost viscerálního tuku?

Je to celkem jednoduché. Jedinec totiž často vůbec netuší, že trpí jeho nadbytkem. Zatímco podkožní tuk nám svůj nadbytek ukazuje až příliš okatě, viscerální tuk je skrytý. Určitým viditelným signálem může být pouze větší obvod pasu. Zajímavé je, že množství viscerálního tuku není závislé na množství podkožního tuku v těle, jinými slovy i v případě, že netrpíte nadbytkem podkožního tuku, může vaše zdraví skrytě ohrožovat viscerální tuk

Udělejte si zeleninovou bombu proti tukům

Viscerální tuk je považován dokonce za toxický, protože může vyvolávat různé záněty uvnitř těla. Co s tím? Připravte si zeleninovou bombu proti tukům!

Co budete potřebovat?

  • čerstvou okurku
  • 3 plátky ananasu
  • 1 stopku řapíkatého celeru
  • 1 šálek petrželových listů

V první řadě všechny přísady pořádně omyjte. Okurku očistěte, nakrájejte na menší kousky a vložte do mixéru. Stejně tak udělejte i s ananasem a celerem. Vše spolu rozmixujte a tento zdravý nápoj vypijte. Zkuste i náš další tip, jak se zbavit viscerálního tuku. Psali jsme o něm zde.

Možná vám bude chvilku trvat, než si na něj zvyknete a nebude vám příliš chutnat. Ale zkuste se přemoci. Nápoj pijte každé ráno ještě před snídaní. Nastartujete tak svůj metabolismus a dodáte tělu energii. Nápoj si připravte každý den, nebo si udělejte větší množství a uschovejte jej v lednici. Již v průběhu 7 dnů začnete pozorovat změny na vašem bříšku.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47