Nebojte se neobvyklých barev stínů. Co třeba žlutá? Sluší všem

 Krása 
28. července 2018 12:31 / Šárka Sokolská
  0
📷
6 fotografií v galerii
Žluté stíny dokážou krásně rozzářit vaše oči Internet
Žlutá sluší blondýnkám i brunetkám, tmavovláskám i světlovláskám. A obzvláště ve formě očních stínů. Žlutý oční stín je opravdu všeobecně lichotivý. Jak je nosit?

Existuje sice mylná představa, že žlutá na tváři může vypadat jako pěst na oko, protože to není barva, která se přirozeně vyskytuje na tvářích. Ale ve skutečnosti má každý z nás různý stupeň žlutých podtónů. Pro toho, kdo se nebojí výraznějšího líčení, je žlutá barvou, která bude příjemně kontrastovat s blížícím se podzimem.

Zvýrazní modré oči

Žlutá barva má schopnost krásně zvýraznit modré oči. A nemusejí se jí bát ženy žádného věku, ani pětačtyřicítky, které si je mohou aplikovat v podobě oční linky nebo jako rozjasňující stín ve vnitřním koutku oka. Sytě žlutá ozvláštní jinak jednoduché líčení a oči doslova prozáří.

Uhrančivá linka

Mladší ročníky se nemusejí bát trochu extravagance. Žlutý stín si mohou nanést klidně na celé víčko a zkombinovat jej s výraznou černou linkou. O tom, jak ji nakreslit co nejprecizněji, jsme psali zde. Takový pohled je potom skutečně nepřehlédnutelný. Vsadit lze na matné a pudrové stíny bez třpytek.

Citrónová blondýnám

Světlým typům žen, které mají blond vlasy, bude slušet do ztracena rozetřený stín. Nebojte se sáhnout po citronově žluté barvě, vynechejte oční linky, pouze lehce zvýrazněte obočí a řasy. V kombinaci se žlutými šaty nebo třeba náhrdelníkem budete skutečně nepřehlédnutelná a takto můžete vyrazit i na společenskou událost.

Nebojte se kombinovat

Tmavovláskám s olivovou pletí bude krásně ladit sytější a tmavší žlutá či okrová. Ta navíc bude krásně korespondovat s nadcházejícím babím létem. K výraznějšímu večernímu líčení se zase hodí kombinace žluté a jiných barev, třeba broskvové, fialové nebo vínové. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?