Stříbro je znovu v módě. A populárnější než zlato

 Móda 
10. srpna 2021 08:25 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Stříbrné šperky v nových designech ovládnou svět módy Depositphotos
V posledních letech se svět módy věnoval stále jen zlatým šperkům, tedy těm "žlutě" zlatým. Ale jak to tak obvykle bývá, žluté zlato je už za zenitem a místo něho se na výsluní chystá stříbro.

Stříbro bylo totiž trendem opravdu už hodně dávno. Že si ani nemůžete vzpomenout? Není se co divit. Sláva stříbra totiž vrcholila kolem roku 2000 a neudrželo se víc než pár následujících let.

Stříbro jako staronový módní trend

Doplňky, a mezi ně šperky rozhodně patří, jsou součástí světa móda snad už od pradávna. Takže sundejte všechny ty žluté prsteny, náramky a řetízky, kabelky se zlatavým kováním či řetězy a pouty hoďte na dno skříně, protože nejméně pár let nic z toho nebudete potřebovat.

Znovuobjevené stříbro si prostě musí najít do vašich outfitů cestu a je jedno, jestli po letech vyleštíte svoje staré stříbrné šperky, nebo se necháte zlákat novými stříbrnými kolekcemi šperků.

Jaké stříbrné šperky se budou nosit?

Pokud si  chcete udělat radost nějakým novým stříbrným šperkem nebo dokonce několika šperky, pak vězte, že designéři už stanovili trendy, které budou in. Stříbrné šperky navrhli vesměs tak, aby byly skutečně vidět. Tedy žádné malé stříbrné pecičky do uší, ale pořádné odvážné texturované tvary náušnic, které vám budou slušet jak s tričkem a džínami, tak i s elegantním topem, kalhotami a podpatky pro večerní příležitost.

Stříbrný trend ve svých nových designech nezapomíná ani na drahé kameny. Uprostřed pokračující vlády perlových šperků dali designéři stříbru kameny jak neutrálních barev, tak i barevné kameny, takže výsledkem jsou kousky, které nabízejí jemné odstíny barev, ale spárují se téměř s čímkoli ve vašem šatníku.

Stříbrné náhrdelníky v nových designech váš možná překvapí. Jsou plné kamenů, dokonce i těch diamantových. Ale i když si nekoupíte zrovna žádný super drahý náhrdelník, se svým novým stříbrným skvostem budete moct v klidu vyrazit i na tu nejsnobštější společenskou akci. Ve hře jsou ale tlusté stříbrné řetězy, protože současná móda přeje extravaganci.

A to do jisté míry platí i pro stříbrné náramky. V posledních letech frčelo hromadění mnoha různobarevných náramků na jedné ruce, což je trend, který pomalu umírá. Pokud se ho ale ještě nechcete vzdát, rozřízněte svoji pestrobarevnou změť náramků jedním stříbrným. Dále čtěte: Podzim bude ve znamení kožených bundiček. Každé postavě sluší jiný střih.

Zdroj info: LavalierEditorialist.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod