Sezóna ve Špindlu ještě nekončí. Lyžovat zde můžete téměř do poloviny dubna

 Ostatní 
14. března 2022 19:02 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Medvědín  Skiareál Špindlerův Mlýn
Prázdné sjezdovky, slunečné počasí, nulové fronty u turniketů a přes půl metru sněhu – ve Skiareálu Špindlerův Mlýn panují aktuálně ideální podmínky. Jarní lyžovačku si v největším krkonošském středisku můžete užít až do 10. dubna. Nenechte si ujít ani ranní Fresh Track, večerní lyžování nebo největší snowboardový závod s nezapomenutelnou atmosférou SNOWJAM.

Přemýšlíte, kam na dovolenou nebo jen na víkend? Dáváte přednost aktivnímu odpočinku na čerstvém vzduchu? Vyrazte do Krkonoš! Přestože začíná jaro, skiareál ve Špindlu hlásí ideální podmínky. A zimní sezónu plánuje ukončit až 10. dubna! Pokud ještě nemáte rezervované ubytování, co takhle vyzkoušet hotel se skipasem v ceně? Stačí se ubytovat v jednom z vybraných hotelů minimálně na dvě noci a skipas zdarma za každý den pobytu máte v kapse. Nabídku hotelů naleznete zde. Akce platí v období od 28. 3. do 10. 4. 2022.

Skiareál Špindlerův Mlýn nabízí sjezdovky všech obtížností, jarní slunečné počasí, poloprázdné svahy a bát se nemusíte ani front u turniketů. Na sjezdovkách leží přes půl metru zmrzlého sněhu, který díky aktuálnímu počasí vydrží perfektně sjízdný po většinu dne. Chcete-li navíc ušetřit za skipasy, zapomeňte na kamenné pokladny a nakupujte je jako letenky online v dostatečném předstihu, a to přes věrnostní program GOPASS. Ceny nejsou fixní, ale zobrazují se dynamicky podle vytíženosti střediska, počasí nebo třeba podle aktuálního počtu prodaných lístků. Čím dříve skipas koupíte, tím víc stovek ušetříte.

Nonstop Skipas Pointy

Koupili jste si online skipas v e-shopu, ale ještě nemáte vlastní GOPASS čipovou kartu? Vyzvedněte si GOPASS kartu s vaším nahraným SKIPASEM kdykoliv a bez čekaní ve SKIPAS POINTU! Jde o zcela nové automaty na samoobslužný výdej GOPASS karty, na níž je nahraný váš skipas zakoupený online. Kartu si můžete vyzvednout kdykoliv, Skipas point funguje totiž nepřetržitě a najdete ho u infocentra GOPASS ve Svatém Petru, na Hromovce, Horních Mísečkách a na Medvědíně. 

Na svahu za svítání i po setmění

Chtěli byste mít sjezdovku celou jen pro sebe? Splňte si svůj sen a vyzkoušejte ranní Fresh Track. Sjezdovka se vám otevře už v půl osmé ráno a ranní manšetr bude ještě před oficiálním spuštěním lanovek jenom váš. Po lyžování vás čeká bohatá snídaně v horské restauraci, a tak vám nebude ani líto, že jste si ráno museli přivstat. Nezapomeňte si ale kvůli omezenému počtu lyžařů Fresh Track dopředu rezervovat. Ve Skiareálu Špindlerův Mlýn nechybí ani možnost večerního lyžování v areálu Hromovka na osvětlené trati dlouhé 1540 metrů. Ani po setmění tu nechybí aprés-ski bar nebo půjčovna lyžařského vybavení.

Světový pohár ve freestyle snowboardingu opět ve Špindlu

Pokud jste příznivci freestyle snowboardingu nebo chcete zažít zajímavou podívanou, nenechte si rozhodně ujít SNOWJAM. Jde o předposlední zastávku světového poháru FIS 2022. Ve dnech 16. – 20. března změří ve Svatém Petru své síly naprostá snowboardová špička, a to v kategorii mužů i žen v disciplíně slopestyle. V programu nebude chybět ani večerní exhibice, těšit se můžete i na bohatý doprovodný program plný sportu, adrenalinu, hudby a zábavy.

Zdroj: Skiareál Špindlerův Mlýn.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod