Podzimní trendy v barvách na nehty, které budete chtít nosit i v zimě

 Krása 
27. září 2020 10:18 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Podzimních trendů je hned několik Depositphotos
Už si pomalu chystáme stylové kardigany, sáčka a bundy, ve kterých vyrazíme do podzimní sezony. Ale potřebujeme k tomu také nějakou módní úpravu našich nehtů.

Ale nejde jen o estetické hledisko. V zimě nehty totiž trpí, takže nějaké pěkné lakování, které je navíc ochrání před nepříznivým počasí, se vysloveně hodí. Jenomže jakou barvu zvolit? Stylisté přišli s poměrně dlouhým seznamem barev, které na podzim pofrčí a budou trendy i v zimě.

Pastelové a tmavé budou hitem

Zdá se, že opravdu velkým hitem budou tmavě zelené laky, o kterých stylisté tvrdí, že jsou velmi elegantní. A to samé platí také pro semišový lak na nehty pastelového a elegantního odstínu. A v neposlední řadě je tu pastelový odstín růžové, který nemá vůbec nic společného se stylem "barbie".

A pokud chcete něco ještě tmavšího, pak je tu pastelově černá, lak v barvě tmavého kakaa nebo pastelová azurová.

Podzimní červená nesmí chybět

Červené laky na nehty jsou samozřejmě klasikou, kterou trendy nikdy nevynechají. A nestane se tak ani během nadcházející sezony.

Hitem mezi červenými odstíny na podzim bude červený merlot se sametově hladkým povrchem. Nezkazíte ale nic ani klasickou rudou. A pokud chcete něco víc výjimečného, pak hledejte laky, jejichž červený odstín bude připomínat červenou z upírských filmů.

A stejně jako květ růže i její tradiční teplá červená nikdy neselhává. Je to dokonalá barva, která oživí šedé zimní dny.

Třpytivé laky z módy nevyšly

Říká se, že diamanty jsou nejlepším přítelem ženy a také budou skvěle vypadat na vašich nehtech. Pokud tedy použijete lak s diamantovým holografickým leskem, ve kterém se zrcadlí záblesky těchto drahých kamenů.

Hodit se může i stříbrný lak s třpytivým kovovým leskem, nebo lak s fialovým odstínem s holografickým leskem. A v neposlední řadě je tu i něco velmi fatálního v podobě černého třpytivého laku. Nebo můžete vyzkoušet něco méně extravagantního v podobě třpytivé barvy rosé.

A na závěr nezapomeňte na jednu důležitou věc. Zimní bílá to jistí. A tento čerstvý odstín bude doslova hitem. Místo ploché bílé přináší zajímavě kouřový a třpytivý odstín, připomínající sníh na vrcholu hory. Dále čtěte: Jak vybrat vhodnou barvu na vlasy.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod