Trendy barvy 2023: manikúra a nové looky

 Komerční sdělení 
17. dubna 2023 12:23 / Lucie Wirthová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zvojte si tu svojí oblíbevou barvu pixabay.com
Nejlepší čas na trendy nehty 2023 v módních barvách a neklasické nehtové designy. Pokud chcete opravdu něco speciálního, pak si přečtěte náš článek. Připravili jsme pro vás ty nejlepší nápady na manikúru.

Trendy barvy na nehty 2023

V první řadě byste doporučujeme obrátit svou pozornost na odstíny zelené, hnědé, šedé. Elegantní zlaté a stříbrné přelivy, červená, černá a další trendy barvy také vytvoří tu speciální náladu. Zvláštní kouzlo dodávají manikúře třpytky a také zářivé detaily.  

Studené odstíny modré, bílá a stříbrná barvy laků se perfektně kombinují s červenou, šedou a černou. Takové kombinace tvoří nádherný kontrast. Trendy gelové nehty lze ozdobit  kamínky, kterých v manikúře nemůže být mnoho.

Široký sortiment laků na nehty v trendy barvách najdete na webových stránkách makeup.cz.

Nail-art

Krásná manikúra s obrázky vypadá opravdu kouzelně! Různé motivy zpestří vaši klasickou manikúru, ale také dokážou zvednout náladu v ten smutný den.

Vyberte si módní variaci manikúry podle svých představ, aby se hodila k vašemu zamýšlenému looku. Elegantní manikúra s kamínky bude se perfektně hodit na firemní večírek, trendy nehty 2023 s veselými infantilními kresbami jsou super pro večer strávený doma u krbu.

Chcete-li přivolat štěstí do nového roku, upřednostníte ve svém vzhledu barvy uvedené níže!


Černá. Konečně si můžete dodat do svého vzhledu “smutnou” barvu a zároveň vypadat na během svátků co nejlépe. Taková příležitost připadá velmi zřídka: černá je obvykle v tomto období zakázaná. Díky černému vodnímu zajíčkovi, který je symbolem roku, tuto barvu zařadili do seznamu nejaktuálnějších pro letošní sváteční sezónu.

Musíte být však opatrní, protože černá barva vytváří na obličeji stíny, které mohou zvýraznit vrásky a kruhy pod očima. Budete vypadat unaveně a starší. Pokud jste právě takový barevný typ, pak doporučujeme přidat do svého outfitu detaily v této barvě nebo obarvit načerno nehty a dodat i dobrou náladu pomocí třpytek.

Světle modrá. Můžete se rozhodnout pro tuto nebeskou barvu, protože ji milujeme a je to symbol nového roku Vodní králík. Večerní modré šaty z hedvábí, sametu a syntetických materiálů jistě přivolají štěstí v novém roce. Nebesky modrá dodá klid a pohodu, protože odcházející rok tygra byl docela agresivní a všichni to potřebujeme. S takovými trendy gelovými nehty rozhodně zazáříte na každém večírku.

Modrá. Barva symbolizující vodu je také vhodná pro rok Zajíce. Na výběr máte širokou škálu modrých odstínů – vyberte si takový, který ladí s vaším typem pleti - ultramarínový, safírový, kobaltový nebo electric modrý. Pro teplý barevný typ však nejsou vhodné tmavé kontrastní barvy se studeným podtónem - černá, tmavě fialová, šarlatová, fialová. Budete vypadat unaveně a nemocně. V tomto případě doporučujeme udělat trendy nehty s modrými prvky.

Hnědá. Králík má rád zemité barvy a jejich odstíny. Proto, pokud i vy máte rádi hnědou barvu, klidně si ji zařaďte do svátečního vzhledu. Dobrou zprávou je, že krásný čokoládový odstín sluší mnoha dívkám: hnědookým, zelenookým a modrookým. K outfitu doporučujeme přidat stříbrné doplňky a detaily.

Šedá. Zajímavé je, že rok Zajíce může podle východního kalendáře nazýván také rokem Kočky. A právě zajíci a kočky mají často šedé kožichy. Stříbro a metalické textury dokážou vytvořit slavnostní náladu kdykoliv. Nejjednodušší způsob, jak udělat look slavnostním, je dodat stříbrné doplňky do vlasů aneb kamínky a třpytky na své trendy nehty.

Červená, růžová, fialová a modrá jsou barvy roku Zajíce a považují se za šťastné barvy! Neváhejte proto nakupovat oblečení, doplňky v těchto barvách, zdobení na vánoční stromek nebo přidejte barevné detaily do svého slavnostního vzhledu. 

Jakým barvám se vyhnout v roce 2023?

Příliš výrazně, fluorescenční, neonové barvy si raději nechte na lepší časy. Měli byste se také vyhnout okrovým a žlutým odstínům. Nakonec doporučujeme se vyhnout pestrým a příliš výrazným designům, zejména leopardímu nebo tygřímu vzoru.

Témata: barvy, nehty, lak na nehty
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum