Nedejte aftům a akné šanci: Pořiďte si úžasného pomocníka

 Zdraví 
01. října 2019 14:07 / Monika Thomsonová
  0
📷
4 fotografie v galerii
S oparem moc parády nenaděláte Shutterstock
Trápí vás akné, afty nebo opary? Potřebujete urychlit hojení drobných poranění, vředů či proleženin? Pak vsaďte na trojitou přírodní sílu v podobě aktivního kyslíku, mořské vody a zásaditého pH. To vše bez zbytečných chemikálií totiž zaručuje vysokou účinnost a bezpečnost při užívání.

Afty, akné, opary, řezné rány, popáleniny, bodnutí hmyzem a mnoho dalších nepříjemných věcí se dá léčit jedním přípravkem. Nemusíte mít přeplněnou lékárničku a s každým bolestivým kožním problémem běžet do lékárny koupit další. Se vším si dokáže poradit aktivní kyslík.

Co je aktivní kyslík?

Jedná se o speciální formu kyslíku. Je přírodní, vysoce účinný a přitom velmi šetrný. Singletový (aktivní) kyslík ničí membrány bakterií, virů a plísní, čímž účinně pomáhá tělu v boji proti infekci. Poranění různého původu vyčištěné od nebezpečných mikroorganismů se hojí bez komplikací a mnohem rychleji.

Čistá síla přírody

Účinky jsou založeny na kombinaci mořské vody, která dodává potřebné minerály, čímž podporuje proces hojení a aktivního vysoce energetického kyslíku, který je jedním z z nejúčinnějších přírodních antimikrobiálních a dezinfekčních činidel.

Má velké množství energie, která ničí viry, bakterie, plísně a houby a navíc dodává ráně kyslík a energii pro rychlé hojení. A co je nejdůležitější. Potlačuje záněty, které nejvíce komplikují hojení. Velice důležitá v procesu hojení je ale také ionizovaná zásaditá voda, která proniká hlouběji do tkáně, a tak účinněji přenáší kyslík a minerály.

Účinky ionizované mořské vody

Blahodárné účinky mořské vody na různá poranění znali již staří Egypťané. Podstata moudrosti ukryté ve starověkých papyrových svitcích však byla rozluštěna teprve až ve 20. století. Mořská sůl působí protizánětlivě a antimikrobiálně. U otevřených a povrchových ran tak dojde k vyčištění a urychlení hojení díky tomu, že podporuje buňky, které jsou zodpovědné za proces hojení. Ionizovaná mořská voda navíc brání množení bakterií a dokáže proniknout hlouběji do kůže.

Všestranný pomocník 

Pokud tedy do své lékárničky hledáte univerzálního pomocníka v terapii kožních a slizničních onemocnění, pak rozhodně vyzkoušejte 100% přírodní řešení v podobě aktivního kyslíku a ionizované mořské vody. Tato kombinace výrazně urychluje hojení, rychle snižuje zánět a bolest, šetrně a účinně dezinfikuje, a co víc, díky svému přírodnímu původu nehrozí žádnými vedlejšími účinky. Přípravky jsou tak vhodné i pro děti a kojence. Spojení aktivního kyslíku a mořské soli nachází své uplatnění zejména v léčbě:

  • akné
  • aftů
  • oparů
  • zánětů ústní dutiny
  • vředů
  • infekčních ran
  • proleženin

Nezapomeňte, že pokud je u vás výskyt aftů, oparů nebo infekčních koutků příliš častý, může být příčinou nedostatek vitaminů. Zaměřte se proto na doplnění zejména železa a vitaminu B. Co je užitečné vědět o pásovém oparu? Čtěte více.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod