Legíny dokáží udělat krásnou postavu. Pokud je chcete nosit, musíte ale dodržovat několik pravidel

 Móda 
13. září 2020 13:10 / Eva Vogelová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Jednobarevné legíny lze snadno kombinovat Depositphotos
Legíny už několik let patří mezi oblíbené oblečení žen. Mají totiž několik pozitiv. Nerolují se, zajišťují pohodlí a vyniknou v nich nohy. Musíte je však umět nosit a kombinovat s ostatním oblečením. Některým ženám nesedí a oblékat si je neumí. Vznikne z toho módní faux pas. Vyvarujte se toho.

Legíny si nemusíte oblékat pouze na sport, můžete v nich vyrazit do ulic či do práce. Některým lidem přijdou nevhodné. Pokud však nemáte nadváhu, protože jinak tím jen zvýrazníte své problematické partie, nosit je můžete. U oblékání legín je potřeba dodržet několik pravidel, abyste v nich nevypadaly nepatřičně.

Legíny se nahradit kalhotami nedají

V prvé řadě byste si měly uvědomit, že legíny nemohou nahradit běžné kalhoty. Neměly byste je nosit jako klasické džíny, ke kterým si vezmete tričko, které vám sahá do pasu. Dejte si pozor na to, aby nebyly průhledné. Když vám půjde skrz legíny vidět spodní prádlo, je to opravdu velký módní přešlap.

To samé platí pro zaříznuté legíny v intimních partiích. Uvědomte si, že dokáží zvýraznit i malé nedokonalosti, takže si vybírejte legíny pouze z kvalitních materiálů. Pokud se vám trochu vytahají, můžete je nosit už maximálně v domácnosti.

Legíny zvýrazňuje nohy

Legíny vám velmi zvýrazní nohy. Pokud je máte štíhlé a dlouhé, legíny jsou pro vás jako stvořené. Když nemáte dokonalé nohy, vzít si je na sebe můžete také, ale měly byste si dát pozor na nedostatky. Odvedete od nich pozornost tím, že bude vrstvit oblečení. Oblečte si delší tričko či halenku a pak ještě třeba svetr.

Na délce legín záleží

Mnoho žen si to nemyslí, ale délka legín má velký vliv na celkový vzhled. Pokud si pořídíte legíny po kotníky, opticky vám zeštíhlí a prodlouží nohy. Tříčtvrteční legíny dělají opak, nohy vám spíše zkrátí a rozšíří. Navíc se do společnosti moc nehodí, i kdybyste je kombinovaly s čímkoliv. Ty si nechte opravdu raději jen na cvičení.

Krátká trička se k legínám nehodí

Legíny s krátkým tričkem či halenkou vypadají velmi nevkusně. Mohou vám sice hezky vytvarovat pozadí, ale celkový dojem z takového outfitu není dobrý. K legínám si oblečte vršek, který zakryje hýždě.

Můžete si obléct delší košili, tuniku či svetr. Platí to pro všechny ženy bez ohledu na tvar jejich postavy. Rozhodně si nepořizujte pestrobarevné legíny, zvolte spíše jednobarevné. Ty se dají dobře kombinovat s ostatním oblečením.

K legínám se hodí podpatky

Legíny můžete doplnit botami na vyšším podpatku. Budete vypadat elegantněji. Pokud takové boty nenosíte, k legínám si můžete nazout i baleríny či kotníčkové boty. Když máte v plánu vyrazit do práce, tenisky si neberte. Hodí se spíše na posezení s přáteli. Dále čtěte: Zjistěte, jaké sukně sluší všem ženám bez ohledu na typ postavy.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod