Zelená a hnědá kombinace outfitů je hitem nové sezony

 Móda 
08. ledna 2021 08:13 / Mirka Malá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zelená a hnědá tu budou nejméně do jara Depositphotos
S novým rokem jsou tu i nové trendy. Kombinace hnědé a zelené je nyní top, i když už tento trend pomalu nastupoval s loňským podzimem.

Zdá se, že hnědá je nyní klasikou, jako například nikdy nestárnoucí černá. A zelená je ta správná barva na kombinování. To znamená, že nosit můžete jakýkoli odstín zelené plus jakýkoli odstín hnědé. Takže vyzkoušet klidně můžete pistáciový či pikantní limetkový odstín zelené s hlubokým čokoládovým odstínem hnědé, nebo třeba kombinovat a sladit paletu barev s použitím khaki a mléčné čokolády.

Jak tuto kombinaci nosit

Mezi jednu ze základních kombinací hnědozelených outfitů patří zelené kalhoty doplněné o hnědý kabát a hnědé kozačky. Vypadá to opravdu skvěle.

Bát se ovšem nemusíte používat i vícero odstínů jedné barvy. Mezi další oblíbenou kombinaci módních tvůrců totiž patří zelený top, například v podobě roláku, který je letos velmi trendy, a k němu různé odstíny hnědé na kabátu, kalhotách a kabelce.

Další klasikou je opak první varianty. To znamená, že si obléknete zelený kabátek a k němu hnědé kalhoty. A bát se rozhodně nemusíte ani hnědých a zelených kalhotových kostýmů. Pokud zvolíte hnědý kostým, pak ho samozřejmě doplníte zeleným kabátem a obráceně, zelený kostým doplníte hnědým kabátem.

A pokud rády nosíte šaty, pak vyzkoušejte celozelené, ke kterým si vezmete hnědý kabát, boty i kabelku.

Kabáty v trendy barvách

Zimní kabáty tvoří samostatnou kapitolu. Letos frčí ty prošívané, vzorované i kožené a i do kabátové módy zasahují tyto dva barevné trendy.

Nemusíte se tedy bát vybrat si klidně zelený kožený kabát, ideálně s páskem, ke kterému si pořídíte hnědou kabelku a hnědé kozačky. To samé platí i pro variantu prošívaného kabátu a u vzorovaných kabátů, především u těch s kotkou, můžete zvolit takovou kombinaci, která zahrnuje obě trendy barvy, tedy zelenou i hnědou.

A zapomínat samozřejmě nesmíme ani na doplňky. Vybaveny byste tedy měly být především hnědou kabelkou, ale protože se jedná o opravdu vrcholný trend letošní sezony, který bude trvat minimálně do jara, vyplatí se poohlédnout i po dvoubarevné kabelce. Dále čtěte: Módní trendy roku 2020, na které jen tak nezapomeneme.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod