Jak se obléknout jako host na letní svatbu

 Móda 
25. května 2021 10:29 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Letošní svatební sezona bude především o pohodové módě Depositphotos
Chystáte se v rodině nebo u přátel na jejich dlouho odsouvanou svatbu, kterou odložila pandemie koronaviru? Určitě v takovém případě řešíte, co na sebe. Věřte nebo ne, pandemie otřásla i svatební módou.

Sotva se ve vaší poště objeví první svatební pozvánka, propadnete malé panice. A po dlouhém lockdown obzvlášť. Vždyť jste dlouhé měsíce strávily doma v teplákách. Ale bát se vůbec nemusíte. Letos je móda pro svatební hosty velmi jednoduchá. Prostě frčí to, v čem se cítíte nejlépe, ať už to jsou šaty, kalhotový kostým nebo dokonce stylový overal.

"Nechcete si koupit šaty od značky, kterou nosí všichni, ani nechcete vypadat příliš formálně a připomínat družičku? Pak si jednoduše vyberte něco z trendů letošní sezony, v čem se budete cítit dobře. A především si vyberte něco, co budete chtít nosit znovu a znovu," říká stylistka Natalie Cornish.

Jaký outfit vybrat

Nemusíte vybírat nic drahého. Prostě projděte obchody ve vašem  městě, určitě v nich trefíte na outfit, který vám padne do oka.

Zkuste overal

Pokud chcete něco elegantnějšího a navíc neotřelého, pak se poohlédněte po overalu, ano čtete dobře. Svatební overal by měl mít široké nohavice, měl by být zdobený páskem a jeho horní část by mohly zdobit klopy jako u saka. Overaly jsou navíc letos velmi trendy, takže jich existuje celá řada. Pokud byste chtěly něco více ženského, pak si vyberte overal bez rukávů a s ramínkem kolem krku.

Květinové šaty

Květinových šatů v běžných obchodech seženete letos rovněž doslova tuny. Mohou být kratší s jemnými volány, mohou to být maxi šaty i midi šaty, a to ve všech možných barevných kombinacích, s dlouhými nadýchanými rukávy či s krátkým rukávem nebo jen s ramínkem kolem krku.

Růžová je svatební

Růžová je už roky oblíbenou barvou a na svatbách obzvlášť. Zvolit tedy můžete jakékoliv růžové šaty, ve kterých se budete cítit dobře, ale pravdou je, že vám v nich bude trochu hrozit, že nakonec opravdu budete vypadat jako družička. Pokud se budete chtít trochu odlišit, zkuste si vzít místo růžových šatů třeba overal v této barvě.

Puntíky se na svatbu hodí

Puntíkované šaty rovněž nevycházejí z módy. Takže se můžete poohlédnout po nějakých jednoduchých letních šatičkách nebo po elegantnějším kousku, například s malým límečkem.

Zvířecí vzory

Poslední kategorií svatebních šatů pro hosty, která je letos in, jsou šaty se zvířecími vzory. Ty jsou totiž také stále trendy, takže s nimi nemůžete udělat žádnou chybu.

A co víc, všechny outfity, ať už si vyberete overal či některé z šatů, nemusíte po svatbě ukládat do krabice na dno vaší skříně. Naopak. Zcela jistě je budete nosit celé léto. Dále čtěte: Oranžová je oficiální barvou letošního léta. Vašemu outfitu dodá optimismus a radost.

Témata: svatba, host, šaty, outfit, léto, móda
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod