Mateřská znaménka dokážou hodně prozradit o vaší povaze

 Ostatní 
15. srpna 2018 11:15 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Mateřská znaménka se zpravidla objeví už po narození Shutterstock
Na tváři, u nosu, na rukou, na krku, na nohách. Tam všude se nacházejí mateřská znaménka. Ale věděli jste, že jejich umístění vypovídá hlavně o tom, jací jste?

Mateřská znaménka se velmi často pletou s pihami. Obě tyto pigmentové „ozdoby“ mívají různou velikost, barvu i tvar. Ale přesto je mezi nimi zásadní rozdíl. Oproti pihám, které jsou spíše jenom takovými barevnými skvrnami, bývají mateřská znaménka tvořena speciálními névovými buňkami a dokonce nemusejí mít ani pigment. Co je však podstatné, je fakt, že jejich umístění může ledasco říct o vaší povaze. A podobné je to také u barvy očí. O tomto tématu jsme více psali zde.

Víčka a ruce

Jestli se vám objevilo znaménko na víčkách či rukou, pak to může znamenat, že jste se nepohodli s někým ve vaší rodině, či s ním máte takzvaně nevyřízené účty. Lidé s těmito znaménky jsou navíc velmi emocionální a citliví.

Líčka

Znaménko na líčku se často objeví u lidí, kteří si umí plnit své sny a pro svou rodinu a nejbližší přátele by se doslova rozdali. Na druhou stranu však tito lidé velmi často bývají osamělí, protože si neumí dlouhodobě udržet partnerství.

Uši a hruď

Pánové, pokud máte ženu se znaménkem na uchu, pak máte vedle sebou velmi ctižádostivou partnerku, která touží mít úspěch. A často jej také má. Lidé se znaménky na uších, ale také na hrudníku, jsou všeobecně bojovníci, kteří se předem nikdy nevzdávají a to, co začnou, vždy dokončí.

Nos a nohy

Jestli jste nositelem znaménka na nosu, tak máte skutečně dobrý „nos“ na obchodování. Nicméně ne vždy jste skutečně schopni své plány dotáhnout do úplného konce. Vaší slabinou je totiž často touha po experimentech a dobrodružství, což se vám ne vždy může vyplatit. Tito lidé také nevydrží na jednom místě a v důsledku toho jsou často nestálí i ve vztazích. Pokud máte mateřské znaménko na nohách, značí to o vás, že jste velkými vůdci a chcete být pro společnost užiteční.

Brada a čelo

Máte znaménko na bradě? Často jej mívají lidé, kteří jsou umělecky založeni, jsou vnímaví a intuitivní. Jejich slabinou je však fakt, že velmi často létají myšlenkami v „oblacích“ a ztrácejí pojem o realitě. Zcela opačným extrémem jsou lidé se znaménky na čele. Jde obvykle o osoby, které jsou perfekcionistické a mají manipulativními sklony. Všechno by chtěli mít pod kontrolou a je jim přitom jedno, co si o nich myslí druzí.

Krk a ret

Máte znaménko na krku? Tito lidé jsou většinou hodně otevření, energičtí, dokonce až divocí. Je to dáno tím, že mají přístup k vnitřnímu zdroji energie. Oproti tomu nositelé mateřského znaménka na spodním rtu jsou spíše tišší a hloubaví, neumí se dlouho zlobit a snaží se s každým vyjít dobře.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod