Jsou tu další blond odstíny letošního jara. Zkuste nektarovou nebo mahagonovou blond

 Krása 
08. března 2022 20:22 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nektarová blond je velmi luxusně vypadající odstín Depositphotos
Vlasové trendy jsou opravdu rychlé. I když je fakt, že vlasoví stylisté na konci minulého roku předpovídali, že rok 2022 bude ve znamení luxusních brunet a luxusních blond odstínů. A samozřejmě se vůbec nespletli.

Nové odstíny, které vypadají luxusně, to je to, oč tu běží. Takže tu máme směsici nových blond odstínů a  také hnědé a velmi tmavé odstíny se dočkají nových luxusních podob. Jaké blond odstíny ale musíme sledovat už toto jaro?

Nektarová blond

Tato medová blond z nultých let tohoto století vypadá velmi bohatě díky super zlatým tónům, které odráží světlo a lesk. Nektarová blond, která je často vnímána jako součást tzv. luxusního blond odstínu, je specifický odstín blond, který obsahuje žlutozlatý tón podobný egyptským šperkům. Takže pokud chcete nektarovou blond, pak u kadeřníka žádejte jasný zlatý odstín.

Devadesátková blond

Devadesátky ve světě módy velmi frčí, takže proč ne ve vlasovém stylingu. Devadesátkový odstín je dosažitelný pomocí melírů a poskytuje mírně syrový odbarvený vzhled. Ale musí to vypadat záměrně, tedy opět budete potřebovat šikovného kadeřníka, který si s tímto devadesátkovým trendem poradí správně, protože jinak by vaše vlasy mohly vypadat jako zanedbané.

Mahagonová blond

Tento odstín je zemitější verzí známé jahodové blond. Má měděný a zlatý prvek s nádechem růže, díky čemuž je mimořádně pěkný a působí opravdu neobvykle. Díky své hřejivé a chladné povaze se hodí k mnoha odstínům pleti. Pokud ji chcete vyzkoušet, požádejte svého kadeřníka o jemnou růžovou měď.

Šerbetová blond

Pastelové vlasy byly vždy v kurzu jarních vlasových trendů. Šerbetová blond je vlastně jakákoliv blond s dočasným přebarvením, které se brzy vymyje, takže lze snadno střídat i tyto dodatečné odstíny. Nicméně mezi ty nejvhodnější dočasné úpravy barvy patří candyfloss růžová, jemně broskvová a levandulová.

Zdroj: Stylist, Bustle.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47