Muži by pro větší penis udělali cokoli. Přinášíme nejznámější metody zvětšení mužského pohlavního údu

 Krása 
30. srpna 2021 09:56 / Zuzana Procházková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Některé metody prodlužování penisu jsou bizardní Depositphotos
Zatímco ženy touží po bujném poprsí, muži by zase chtěli oslnit velikostí svého penisu. Ne každému muži je však shůry dáno a plastické operace pro zvětšení penisu rozhodně nejsou tak populární jako ty na zvětšení prsou. Někteří muži se pak uchylují ke zcela bizarním metodám, jako je například máčení penisu v octu. Existují však i metody, které fungují.

Efektivní a zaručený recept na zvětšení penisu neexistuje, pokud se muž neodhodlá podstoupit proceduru u plastického chirurga. Z toho má pochopitelně většina mužů respekt, a proto na internetu pátrají po jiných způsobech, jak dosáhnout většího pohlavního údu. A jak už to tomu v on-line světě bývá, na internetu je skutečně k nalezení neuvěřitelné množství těch nejbizarnějších metod, jak lze přidat penisu na centimetrech.

Jablečný ocet zvětší penis o 65 %

Jedna z nejznámějších metod zvětšení mužského pohlavního údu, která se bleskově rozšířila po internetu, je máčení penisu v jablečném octu. Hned na začátek je nutné dodat, že tato metoda rozhodně není nijak lékařský podložená a je to jeden velký nesmysl. Bohužel tato bizarní metoda láká muže na to, že lze zvětšit mužský pohlavní úd až o 65 %.

Na internetu je možné v souvislosti s touto metodou nalézt mnoho fotografií zobrazujících muže, kteří mají své pohlavní údy doslova zapíchnuté do láhve s jablečným octem. Tyto fotografie jsou doprovázeny komentáři, že se jedná o zaručenou metodu zvětšení penisu alespoň o 65 %. Pokud se do této metody pustíte, dejte si pozor na to, že vás to bude pořádně pálit a štípat, což může vést až k nějaké infekci. A to přeci žádný muž v intimních oblastech nechce.

Speciální penisové prodlužovače

Další bizarní metodou jsou speciální penisové prodlužovače, které muž nosí delší dobu. Jedná se o proces natahování penisové tkáně pod stálým napětím, což by mělo být neškodné, udává metoda. Bohužel však ani tato metoda nepatří k těm příjemným, neboť je nutné mít nasazený prodlužovač na penisu alespoň 3 tisíce hodin, aby se změna projevila. Přesto má však tato metoda mnoho zastánců. Posoudit však můžete sami.

Aplikace vlastního tuku do tkáně penisu

Další metodou zvětšení penisu, která je však už chirurgickým zákrokem, je aplikování vlastního tuku do tkáně penisu, odborně augmentace penisu. Metoda funguje, dlouhodobý či trvalý efekt je však diskutabilní, neboť se tuk většinou postupem času vstřebá. Cena procedury je navíc velmi vysoká. Po operaci musí muži nosit na penisu bandáž, po dva týdny omezit fyzickou aktivitu a měsíc se vyhnout sexu. Dále čtěte: Zarůstající chloupky svědí nebo bolí a často i hnisají. Rozlučte se s nimi jednou provždy.

Zdroj: medicalnewstoday.com, thesun.co.uk, londonnewstime.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008