Letošní plavkové trendy potěší štíhlé ženy i korpulentní dámy

 Móda 
06. května 2020 10:45 / Marie Popelková
  1
📷
9 fotografií v galerii
I plavky podléhají módním trendům JumpStory.cz
Módním trendům podléhají také plavky. A co bude letos in? Některé trendy přetrvávají z loňska, jiné jsou zcela nové. Dobrou zprávou je, že si na své přijdou dámy s dokonalou figurou i ty, které potřebují nějaký ten špíček šikovně zamaskovat.

I když se může zdát, že plavková sezona je ještě daleko, ve skutečnosti už pomalu klepe na dveře. A ne nadarmo se říká, že kdo je připraven, není zaskočen. Poradíme vám, jaké plavky budou letos in. Nejde jen o střih, ale i materiál či vzory.

Vysoké kalhotky

Loni byly módním hitem extrémně vykrojené plavkové kalhotky, které byly inspirované módou 80. let. Letos budete v kurzu v plavkových kalhotkách s vysokým pasem. Kromě toho, že sluší hubeným ženám, vypadají v nich dobře i plnoštíhlé dámy. Výborně zakryjí spodní bříško i boky. Každá nositelka pak ocení, že tento střih plavek skvěle drží na těle a můžete se tak oddávat i nejrůznějším vodním aktivitám bez obav, že se vám spodní díl plavek sesune ke kolenům.

Rozdílné barevné varianty

Stejně jako v loňském roce budou stále v kurzu rozdílné barevné varianty vrchního a spodního dílu. Krok vedle neuděláte, když si zvolíte jednobarevný spodní díl a pestrobarevnou podprsenku. Tato kombinace je ideální také pro ženy, které potřebují zdůraznit dekolt a naopak potlačit dolní partie těla. Pokud máte opačný problém a raději byste od svého dekoltu odvedly pozornost, zvolte pestrobarevné kalhotky a jednobarevný horní díl plavek.

Námořnický styl

Námořnický styl je oblíbený už douhé roky a jinak tomu nebude ani letos. A proužky jsou ideálním vzorem pro optické kouzlení s vaší postavou. Pokud potřebujete opticky pár kilogramů přidat, volte širší a horizontální proužek, pokud máte kypřejší postavu, sáhněte po tenkém a vertikálním proužku, budete hned vypadat štíhlejší.

Zvířecí vzory

Zvířecí vzory jsou v kurzu už několik sezon, ať už jde o tygří, leopardí, zebří nebo třeba hadí motivy. Pokud jste dosud odolávaly, měly byste po nich letos sáhnout. Kromě toho, že budete držet krok s módou, budete překvapeny, jak perfektně tyto zvířecí motivy ladí s opáleným tělem.

Zajímavý materiál

Plavky nemusejí být jen z klasické plavkoviny. Korpulentnější ženy určitě ocení pevné a kvalitní materiály se stahovacím efektem. Ale pokud chcete být letos za hvězdu, vsaďte i na méně obvyklé materiály. In jsou různé textury, například hravé žabičkování, žebrování a chybu neuděláte ani s háčkovanými plavkami. O tom, jak s plavkami zacházet, aby dlouho vypadaly jako nové, jsme psali zde

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve