Trendy svatebních šatů pro letošní rok. Dlouhé rukávy a folklorní prvky

 Móda 
28. ledna 2020 17:21 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nové módní trendy jsou tu i pro svatební šaty Pinterest
S jarem se rozjede nová svatební sezona, a tak už svatební salóny nyní hlásí, jaké trendy budou letos in. Pokud se tedy letos plánujete provdat, měly by vaše svatební šaty mít dlouhé rukávy a inspirovat by se měly také folklorními prvky.

V tomto roce budou svatebním trendům vládnout čisté, jednoduché a přirozené linie šatů se splývajícími sukněmi a živůtky ušitými z těch nejjemnějších materiálů, jakými jsou šifon, tyl a krajky. Dále letošnímu roku budou vládnout dlouhé rukávy, vlečky a chybět by neměl ani velký výstřih.

Nové barvy

Letošním trendem svatebních šatů jsou také přirozené barvy. Vaše šaty nemusejí být vždy nutně sněhobílé, protože letos pofrčí především barva bavlny. Zjednodušeně řečeno jde o lehce smetanový odstín. Moderní jsou též všechny pastelové odstíny od pudrově růžové přes nude až po šedomodrou. Nejčastěji se používají jako podklad pod bílou krajku, které dají vyniknout.

Mezi nejnovější trendy patří také šaty, které mají živůtek oddělený od sukně. Oblíbené jsou také šaty s nádechem folkloru. Ten je velmi populární mezi nevěstami, které plánují svatbu ve venkovském stylu. Pro takové šaty je typická bavlněná krajka a doplňky s barevným květinovým motivem.

Svatební šaty podle nových trendů můžete nosit i po svatbě

I do svatebního průmyslu už pronikla ekologie. Do módy se tak dostávají šaty, které si jako nevěsta neobléknete jen o svém velkém dni, ale budete je nosit i po svatbě. Pokud si tedy takové šaty necháte ušít na zakázku, v salónu vám je připraví v takovém střihu a materiálu, aby se později daly s malými úpravami nosit při slavnostnějších příležitostech či v plesové sezoně.

V poslední době je právě toto velkým trendem. Nevěsty si už nenechávají ušít svatební šaty tak, aby je vynesly jen jednou, a pak je třeba prodaly, popřípadě je schovaly pro svou dceru. Dnešním trendem je mít vlastní originální šaty, které využijete i po svatbě.

Pokud tedy chcete jít touto cestou a plánujete letos svatbu, mějte na paměti, že takových nevěst je stále víc a svatební salóny šijí na zakázku mnoho svatebních šatů. Jejich ušití pak trvá zhruba tři měsíce, takže si pořízení originálních svatebních šatů dobře naplánujte. Dále čtěte: Které módní trendy letos končí a co bude in i v tomto roce.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod